Greece – Disney Terms of Use

Εάν βρίσκεστε στην Ελλάδα και έχετε πρόσβαση σε παγκόσμια προϊόντα και υπηρεσίες της Disney, μεταβείτε στους Παγκόσμιους Όρους Χρήσης μας.

Print
Download PDF

 
 

Όροι Χρήσης

Ημερομηνία: 2009 του Αύγουστος 24

1.      ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Καλώς ήρθατε στις διαδικτυακές τοποθεσίες της Disney Interactive Media Group («Τοποθεσίες»). Οι Τοποθεσίες περιλαμβάνουν τις Disney.gr και, καθώς και διαδικτυακές τοποθεσίες όπου είναι δημοσιευμένοι αυτοί οι όροι χρήσης. Οι Τοποθεσίες ανήκουν και διαχειρίζονται από την Disney Interactive Media Group, τμήμα της Walt Disney Company Limited, εταιρείας εγγεγραμμένης στην Αγγλία και την Ουαλία (εφεξής αναφέρεται ως «εμείς», «εμάς», «μας» ή «η Disney»), με καταστατική έδρα στο Queen Caroline Street 3, Hammersmith, London W6 9PE, Ηνωμένο Βασίλειο (αριθμός μητρώου 00530051, ΑΦΜ 539293808).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ. Με τη χρήση μιας Τοποθεσίας ή κάνοντας κλικ σε κάποιο πλαίσιο ή σύνδεση δηλώνετε ότι δέχεστε ή συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, νοούμενης και της συμφωνίας σας με αυτούς τους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους χρήσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Τοποθεσίες.

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΑΣ Ή ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ.

Σημειώστε ότι ισχύουν ειδικοί όροι για ορισμένες υπηρεσίες που παρέχονται στις Τοποθεσίες, όπως κανόνες για συγκεκριμένους διαγωνισμούς ή άλλες δυνατότητες ή δραστηριότητες. Οι όροι αυτοί δημοσιεύονται σε σχέση με τις ισχύουσες υπηρεσίες. Οι εν λόγω όροι ισχύουν επιπροσθέτως αυτών των όρων χρήσης και, σε περίπτωση αντίφασης, υπερισχύουν αυτών των όρων χρήσης.

Αναγνωρίζετε ότι οι όροι χρήσης υποστηρίζονται από εύλογο και επί ανταλλάγματι τίμημα, η λήψη και η επάρκεια του οποίου βεβαιώνεται στο παρόν. Χωρίς περιορισμό της γενικότητας των ανωτέρω, βεβαιώνετε ότι το εν λόγω τίμημα περιλαμβάνει τη χρήση των Τοποθεσιών και την παραλαβή περιεχομένου, εφαρμογών, υλικού και πληροφοριών που διατίθενται μέσω των Τοποθεσιών ή σε αυτές, τη δυνατότητα της χρήσης ή της παρουσίασης των Υποβολών σας από εμάς (όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα 3, με τίτλο «ΥΠΟΒΟΛΕΣ») και τη δυνατότητα της διαφήμισης και της προώθησης από τη χρήση ή παρουσίαση των Υποβολών σας από εμάς.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Η χρήση από συσκευή κινητής τηλεφωνίας θα επιβαρύνεται με χρεώσεις δεδομένων και άλλες επιβαρύνσεις. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

2. Χρήση των Τοποθεσιών και του Περιεχομένου
3. Υποβολές
4. Πρόσβαση στην Τοποθεσία από την κινητή σας συσκευή
5. Λογαριασμοί
6. Πρόγραμμα Πόντων Disney
7. Δημόσια φόρουμ και επικοινωνία
8. Κανόνες δεοντολογίας
9. Συνεργασία, κατάργηση υποβολών
10. Αποποίηση ευθυνών
11. Ευθύνη για το λογαριασμό ή τους λογαριασμούς σας
12. Η δική μας ευθύνη
13. Γεγονότα πέραν του εύλογου ελέγχου μας
14. Δίκαιο και δικαιοδοσία
15. Τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης
16. Λύση-Καταγγελία
17. Πολιτική απορρήτου
18. Γενικές διατάξεις


2.      ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Οι Τοποθεσίες προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Τοποθεσίες για εμπορικούς σκοπούς ή με οποιοδήποτε παράνομο τρόπο που θα βλάψει εμάς ή οποιοδήποτε άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο, όπως καθορίζεται κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Όλες οι πληροφορίες, υλικό, λειτουργίες και άλλο περιεχόμενο και εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των Υποβολών, όπως ορίζονται στην ενότητα 3, με τίτλο «ΥΠΟΒΟΛΕΣ») (“Περιεχόμενο ”) που περιλαμβάνονται στις Τοποθεσίες αποτελούν κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησία μας ή κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησία των χορηγούντων ή κατόχων της άδειας χρήσης μας. Όλα τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών, οι εμπορικές ονομασίες, καθώς και η εμπορική ενδυμασία αποτελούν ιδιοκτησία μας ή ιδιοκτησία των χορηγούντων ή κατόχων της άδειας χρήσης μας.

Ενδέχεται να αλλάξουμε τις Τοποθεσίες ή να διαγράψουμε το Περιεχόμενο ή λειτουργίες ανά πάσα στιγμή, με κάθε τρόπο, για οποιοδήποτε λόγο ή και για κανένα λόγο.

Εκτός και εάν υπάρχει ειδική γραπτή συμφωνία περί τούτου, το Περιεχόμενο καμίας Τοποθεσίας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλως παρά μόνο ως μέρος της Τοποθεσίας, ούτε να αναπαράγεται, να μεταδίδεται, να διανέμεται ή να γίνεται εκμετάλλευσή του με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, παρά μόνο στην περίπτωση που μια Τοποθεσία έχει διαμορφωθεί κατά τρόπο που να επιτρέπει τη λήψη συγκεκριμένου Περιεχόμενου. Μπορείτε να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου του εν λόγω Περιεχομένου σε έναν μόνο υπολογιστή ή κινητή συσκευή (κατά περίπτωση) για την προσωπική σας, μη εμπορική οικιακή χρήση μόνο, με την προϋπόθεση ότι (α) θα τηρείτε ακέραια όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλες ιδιοκτησιακές ανακοινώσεις, (β) δεν θα τροποποιείτε και δεν ενοικιάζετε, μισθώνετε, δανείζετε, πωλείτε, διανέμετε, αντιγράφετε (παρά μόνο για να δημιουργήσετε ένα μόνο αντίγραφο για το σκοπό της χρήσης του ως δικού σας αντιγράφου ασφαλείας), ούτε θα δημιουργείτε παράγωγα έργα που βασίζονται σε μια Τοποθεσία ή το Περιεχόμενό της, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει, και (γ) δεν θα χρησιμοποιείτε το Περιεχόμενο με τρόπο που θα υποδηλώνει συσχετισμό με οποιοδήποτε από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις εμπορικές επωνυμίες μας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση, αποστολή αλληλογραφίας ανωνύμως ή υψηλού όγκου, αυτοματοποιημένη χρήση των Τοποθεσιών ή η μεταφορά του Περιεχομένου σε άλλο υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη κινητή συσκευή.

Σε περίπτωση που προσφέρουμε λήψεις λογισμικού σε μια Τοποθεσία και κάνετε λήψη του εν λόγω λογισμικού, το λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων όλων των αρχείων, εικόνων που ενσωματώνονται ή που παράγονται από το λογισμικό και τα δεδομένα που συνοδεύουν το λογισμικό (συλλήβδην, το «Λογισμικό») αδειοδοτούνται σε σας από εμάς ή από τρίτους χορηγούντες τις άδειες χρήσης για την προσωπική, μη εμπορική οικιακή χρήση σας μόνο. Η κυριότητα του Λογισμικού δεν μεταβιβάζεται σε εσάς. Εκτός των περιπτώσεων που επιτρέπονται βάσει του εφαρμοστέου δικαίου, δεν μπορείτε να προβείτε σε διανομή ή με άλλο τρόπο εκμετάλλευση του Λογισμικού ή ανακατασκευή του πηγαίου ή αντικειμενικού κώδικά του, αποσυμπίλησή του ή αναγωγή του με άλλο τρόπο σε μορφή αναγνώσιμη από τον άνθρωπο.

Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι τίποτα που περιέχεται στους παρόντες όρους χρήσης δεν έχει ως αποτέλεσμα τη μεταβίβαση της κυριότητας τυχόν εμπορικών σημάτων, σημάτων υπηρεσιών, εμπορικών ονομασιών ή άλλων δικαιωμάτων ιδιοκτησίας στις Τοποθεσίες ή στο Περιεχόμενο, ή μέρος αυτών σε εσάς ή σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Αναλαμβάνετε την υποχρέωση να μην προβείτε σε οποιαδήποτε πράξη ή ενέργεια που είναι ασυμβίβαστη με, ή που είναι πιθανόν με οποιοδήποτε τρόπο, να θίγει τον εν λόγω τίτλο κυριότητας.


3.      ΥΠΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτούς τους όρους χρήσης, χρησιμοποιούμε τη λέξη “Υποβολές” εννοώντας το κείμενο, τα μηνύματα, τις ιδέες, τις έννοιες, τις διαφημίσεις, τις προτάσεις, τις ιστορίες, τα σενάρια, τις επεξεργασίες, τις μορφές, τα έργα τέχνης, τις φωτογραφίες, τα σχέδια, τα βίντεο, τα οπτικοακουστικά έργα, τις μουσικές συνθέσεις (συμπεριλαμβανομένων των στίχων), τις ηχογραφήσεις, τις μορφές προγραμμάτων, τους χαρακτηρισμούς, τα ονόματα σας ή/και ονόματα άλλων, τις ομοιότητες, τις φωνές, τα ονόματα χρηστών, τα προφίλ, τις ενέργειες, τις εμφανίσεις, τις εκτελέσεις ή/και άλλα βιογραφικά στοιχεία ή υλικό, ή/και άλλα παρόμοια υλικά που υποβάλλετε, καταχωρείτε, αποστέλλετε, ενσωματώσετε, απεικονίζετε, ανακοινώνετε ή άλλως διανέμετε (συλλογικά «Διανέμετε») σε αυτές τις Τοποθεσίες ή μέσω οποιωνδήποτε εξ αυτών των Τοποθεσιών.

Υπάρχουν δύο τύποι Υποβολών: Υποβολές κατόπιν πρόσκλησης και Ανεπίκλητες Υποβολές. «Υποβολές κατόπιν Πρόσκλησης» εννοούνται οι Υποβολές αυτές που (α) έχουμε ζητήσει ρητά ή σας δίνουν τη δυνατότητα να παράσχετε μέσω κάποιας δυνατότητας ή δραστηριότητας σε μια Τοποθεσία μας για την εξέταση ή την προβολή τους και για πιθανώς καθορισμένο τίμημα ή αποζημίωση για αυτές από εμάς (συλλήβδην, «Τίμημα») (όπως τα βραβεία ή άλλα έπαθλα σε παιχνίδια, λοταρίες, διαγωνισμούς και προσφορές), και (β) διανέμετε σε ή μέσω οποιασδήποτε από τις Τοποθεσίες για τις οποίες δεν επιζητείτε Τίμημα (όπως οι Υπηρεσίες Επισκεπτών μας στα Δημόσια Φόρουμ (όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα 7, με τίτλο «ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»)). «Ανεπίκλητες Υποβολές» είναι οποιεσδήποτε και όλες οι Υποβολές που δεν εμπίπτουν στα στοιχεία (α) ή (β) της παρούσας παραγράφου.

ΜΗ ΔΙΑΝΕΜΕΤΕ ΑΝΕΠΙΚΛΗΤΕΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ.

Η μακροχρόνια πολιτική της εταιρίας μας δεν μας επιτρέπει να δεχόμαστε ή να εξετάζουμε ανεπίκλητες δημιουργικές ιδέες, προτάσεις ή υλικά, για αυτό παρακαλείστε να μην διανέμετε Ανεπίκλητες Υποβολές σε ή μέσω οποιασδήποτε από τις Τοποθεσίες. Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι πρόθεση αυτής της πολιτικής είναι να αποφευχθεί η δυνατότητα μελλοντικών παρεξηγήσεων όταν τα έργα που αναπτύχθηκαν από εμάς ή υπό τη καθοδήγησή μας ενδέχεται να φαίνονται στους άλλους παρόμοια με τη δική τους δημιουργική εργασία.

Εάν, παρά το αίτημά μας, σκοπίμως ή ακούσια μάς στείλετε Ανεπίκλητες Υποβολές σε ή μέσω οποιασδήποτε από τις Τοποθεσίες, το πράττετε, μολονότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ μας σχετικά με την τυχόν μελέτη ή εξέταση των Ανεπίκλητων Υποβολών σας ή οποιαδήποτε αποζημίωση ή τίμημα οποιουδήποτε τύπου. Στην πραγματικότητα, συμφωνείτε ότι οι Υποβολές που παρέχετε δεν παρέχονται κατ’ εμπιστοσύνη ή εμπιστευτικότητα και ότι δεν προτίθεται να δημιουργηθεί ούτε δημιουργείται μεταξύ μας καμία σχέση εχεμύθειας ή εμπιστοσύνης με οποιονδήποτε τρόπο, και ότι δεν έχετε καμία προσδοκία μελέτης, αποζημίωσης ή τιμήματος οποιουδήποτε τύπου.

Εκτός των περιπτώσεων που ρητώς αναφέρονται σε αυτούς τους όρους χρήσης, οι διατάξεις των παρόντων όρων χρήσης ισχύουν εξίσου για τις Ανεπίκλητες Υποβολές και τις Υποβολές κατόπιν πρόσκλησης. Επομένως, εμείς, οι κάτοχοι της χρήσης άδειας μας, διανομείς, εκπρόσωποι, αντιπρόσωποι μας και άλλοι εξουσιοδοτημένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να εκμεταλλεύονται και να γνωστοποιούν όλες τις Υποβολές, και εμείς δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι σε εσάς ή σε οποιοδήποτε πρόσωπο προβάλλει αξίωση μέσω εσάς για τυχόν εκμετάλλευση ή γνωστοποίηση οποιασδήποτε Υποβολής.

Χωρίς περιορισμό των ανωτέρω, δια του παρόντος παραχωρείτε σε εμάς (και στους κατόχους της άδειας χρήσης μας, διανομείς, εκπροσώπους, αντιπρόσωπους μας και άλλους εξουσιοδοτημένους χρήστες), χωρίς την απαίτηση άδειας ή πληρωμής σε εσάς ή σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, μια διαρκή, μη αποκλειστική, αμετάκλητη, πλήρως καταβεβλημένη, ατελώς, αδειοδοτούμενη σε τρίτους και μεταβιβαζόμενη σε παγκόσμιο επίπεδο άδεια χρήσης στο πλαίσιο όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εμπορικών μυστικών και άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που σας ανήκουν ή που ελέγχετε για τη χρήση, αναπαραγωγή, διαβίβαση, εκτύπωση, δημοσίευση, εμφάνιση, έκθεση, διανομή, επαναδιανομή, αντιγραφή, υποδοχή, αποθήκευση, αποθήκευση σε μνήμη cache, αρχειοθέτηση, ευρετηρίαση, κατηγοριοποίηση, σχολιασμό, αναμετάδοση, ροή, επεξεργασία, αλλαγή, τροποποίηση (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της κατάργησης στίχων και μουσικής από οποιαδήποτε Υποβολή ή την αντικατάσταση των στίχων και της μουσικής της Υποβολής με στίχους και μουσική που επιλέγονται από εμάς), προσαρμογή, μετάφραση, δημιουργία παράγωγων έργων με βάση αυτές τις Υποβολές και τη δημόσια εκτέλεση ή εκμετάλλευση με άλλο τρόπο των εν λόγω Υποβολών, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει, σε όλες τις μορφές των μέσων και τα κανάλια που είναι γνωστά σήμερα ή θα επινοηθούν εφεξής (με συμπερίληψη, χωρίς περιορισμό, στις τοποθεσίες του ομίλου Disney, σε διαδικτυακές τοποθεσίες τρίτων, στα δίκτυα και σταθμούς εθνικής εμβέλειας ή καλωδιακής αναμετάδοσης, στις ευρυζωνικές και ασύρματες πλατφόρμες μας, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σε φυσικά μέσα, καθώς και σε θεατρικές εκδόσεις) για οποιαδήποτε και όλες τις χρήσεις σε οποιαδήποτε μορφή και μέσω οποιωνδήποτε καναλιών μέσων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των ειδήσεων, της διαφήμισης, της προώθησης, του μάρκετινγκ, της δημοσιότητας, για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση όλων αυτών προς εσάς και με ή χωρίς απόδοση («Άδεια χρήσης Υποβολών»).

Κοινοποιώντας μια Υποβολή, δηλώνετε και εγγυάστε ότι η Υποβολή και η κοινοποίηση της εν λόγω Υποβολής συμμορφώνονται με τους Κανόνες Δεοντολογίας (που αναφέρονται παρακάτω στην ενότητα 8 με τίτλο «ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ») και άλλες απαιτήσεις των παρόντων όρων χρήσης και ότι είστε οι κύριοι ή οι κάτοχοι των απαραιτήτων δικαιωμάτων, αδειών χρήσης, συγκαταθέσεων και αδειών, χωρίς να απαιτείται καμία άδεια από οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή καταβολή σε αυτό, για την εκμετάλλευση, και για την εξουσιοδότηση της εκμετάλλευσης της εν λόγω Υποβολής με όλους τους τρόπους που διαλαμβάνονται σε αυτούς τους όρους χρήσης (συμπεριλαμβανομένης της Άδειας χρήσης Υποβολών). Αυτοί οι όροι χρήσης (συμπεριλαμβανομένης της Άδειας χρήσης Υποβολών) δεν περιορίζουν τυχόν παρελθοντική ή μελλοντική χορήγηση δικαιωμάτων, συναινέσεις, συμφωνίες, εκχωρήσεις και αποποιήσεις που μπορεί να έχουν πραγματοποιηθεί ή θα πραγματοποιηθούν από εσάς σε σχέση με τις Υποβολές.

Στο βαθμό που οι Υποβολές που υποβλήθηκαν από εσάς περιέχουν αυθεντικά τραγούδια ή ηχογραφήσεις, διά του παρόντος δηλώνετε ότι είστε μέλος της αρμόδιας εταιρείας δικαιωμάτων μηχανικής ή/και εκτέλεσης και ότι όλες οι μουσικές συνθέσεις (συμπεριλαμβανομένων των στίχων) που περιέχονται σε αυτές τις Υποβολές είναι διαθέσιμες για αδειοδότηση σε μας (και τους κατόχους αδειών χρήσης, διανομείς, εκπροσώπους, αντιπρόσωπους μας και άλλους εξουσιοδοτημένους χρήστες) απευθείας από αυτές τις εταιρείες. Παρά τα ανωτέρω, ανεξάρτητα από το εάν είστε μέλος μιας τέτοιας εταιρείας, δια του παρόντος μάς χορηγείτε (και στους κατόχους αδειών χρήσης, διανομείς, εκπροσώπους, αντιπρόσωπους μας και άλλους εξουσιοδοτημένους χρήστες) μια διαρκή, μη αποκλειστική, αμετάκλητη, πλήρως καταβεβλημένη, ατελώς, αδειοδοτούμενη σε τρίτους και μεταβιβαζόμενη σε παγκόσμιο επίπεδο άδεια χρήσης για να εκτελούμε δημοσίως κάθε μουσική σύνθεση (συμπεριλαμβανομένων των στίχων) και ηχογραφήσεις που περιέχονται σε αυτές τις Υποβολές.

Στο βαθμό που ζητούμε Υποβολές μέσα από δυνατότητες ή δραστηριότητες σε οποιαδήποτε από τις Τοποθεσίες μας (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των παιχνιδιών, λοταριών, διαγωνισμών, προσφορών και Δημόσιων Φόρουμ (όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα 7 με τίτλο «ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ») που απαιτούν τη χρήση των κατοχυρωμένων έργων μας (εξ ολοκλήρου ή εν μέρει), δια του παρόντος σας χορηγούμε μη αποκλειστική άδεια για τη δημιουργία παράγωγου έργου με τη χρήση των κατοχυρωμένων έργων μας (εξ ολοκλήρου ή εν μέρει), υπό την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι η εν λόγω άδεια χρήσης θα πρέπει να εξαρτάται από την εκχώρηση του συνόλου των δικαιωμάτων στο έργο που δημιουργήσατε σε εμάς (και στους κατόχους αδειών χρήσης, διανομείς, εκπροσώπους, αντιπρόσωπους μας και άλλους εξουσιοδοτημένους χρήστες). Εάν τα εν λόγω δικαιώματα δεν έχουν εκχωρηθεί σε εμάς (και στους κατόχους αδειών χρήσης, διανομείς, εκπροσώπους, αντιπρόσωπους μας και άλλους εξουσιοδοτημένους χρήστες), η άδεια χρήση σας για τη δημιουργία παράγωγου έργου με τη χρήση των κατοχυρωμένων έργων μας (εξ ολοκλήρου ή εν μέρει), είναι αυτοδικαίως άκυρη. Συμφωνείτε με την ανωτέρω χορήγηση δικαιωμάτων, τις συναινέσεις, συμφωνίες και εκχωρήσεις ακόμα και αν οι Υποβολές σας δε χρησιμοποιηθούν από εμάς.

Με το παρόν μας διορίζετε αντιπρόσωπο σας με πλήρη εξουσία να συνάψουμε και να εκτελέσουμε οποιοδήποτε έγγραφο ή/και να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε πράξη μπορεί να θεωρήσουμε σκόπιμη για να επιβεβαιώσουμε τη χορήγηση των δικαιωμάτων, τις συναινέσεις, συμφωνίες, εκχωρήσεις και αποποιήσεις δικαιωμάτων που παρατίθενται στους εν λόγω όρους χρήσης.

Συμφωνείτε ότι οι Υποβολές που παρέχετε δεν παρέχονται κατ’ εμπιστοσύνη ή εμπιστευτικότητα και ότι δεν δημιουργείται μεταξύ μας καμία σχέση εχεμύθειας ή εμπιστοσύνης με οποιονδήποτε τρόπο. Στο βαθμό που απορρέουν τυχόν «ηθικά δικαιώματα», «παρεπόμενα δικαιώματα» ή παρόμοια δικαιώματα ή υπάρχουν με την απόκτηση των Υποβολών και δεν ανήκουν αποκλειστικά σε εμάς, και στο βαθμό που επιτρέπετε να το πράξετε σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, συμφωνείτε να μην επιβάλετε τα εν λόγω δικαιώματα σε εμάς ή στους κατόχους της άδειας χρήσης, διανομείς, εκπροσώπους, αντιπρόσωπους μας και άλλους εξουσιοδοτημένους χρήστες, και ότι θα μεριμνήσετε για την ίδια συμφωνία μη επιβολής από τους άλλους, οι οποίοι μπορεί να έχουν αυτά τα δικαιώματα.

Χωρίς να περιορίζεται το αντικείμενο της Άδειας χρήσης Υποβολών ή οποιαδήποτε μελλοντική χορήγηση δικαιωμάτων, συναινέσεις, συμφωνίες, εκχωρήσεις και αποποιήσεις δικαιωμάτων που ενδέχεται να πραγματοποιήσετε σε σχέση με τις Υποβολές, δια του παρόντος επικυρώνετε οποιαδήποτε προηγούμενη χορήγηση δικαιωμάτων, συναινέσεις, συμφωνίες, εκχωρήσεις και αποποιήσεις δικαιωμάτων σας σε σχέση με τις Υποβολές που υποβλήθηκαν από εσάς σε εμάς.


4.      ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια Τοποθεσία από την κινητή συσκευή σας, και για να αδειοδοτήσετε και να κάνετε λήψη Περιεχομένου από την Τοποθεσία θα πρέπει να έχετε (i) άδεια από το πρόσωπο που πληρώνει το λογαριασμό, (ii) WAP-συμβατή κινητή συσκευή, (iii) ενεργοποιημένο μηχανισμό WAP μέσω του παροχέα δικτύου σας, και (iv) επαρκή πιστοληπτική ικανότητα ως πελάτης ενός παροχέα δικτύου.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ

Όλα τα έξοδα και οι δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη χρήση μιας Τοποθεσίας από την κινητή σας συσκευή εισπράττονται μέσω του λογαριασμού του κινητού σας. Αυτό σημαίνει ότι ο παροχέας δικτύου σας εισπράττει το αντίστοιχο ποσό από εσάς για λογαριασμό μας και το προωθεί στη συνέχεια σε εμάς.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την πρόσβαση οποιασδήποτε από τις Τοποθεσίες από τη συσκευή του κινητού σας, θα ισχύουν τα συνήθη τέλη για μηνύματα, δεδομένα και άλλες τιμές και επιβαρύνσεις του παροχέα δικτύου σας. Θα πρέπει να ελέγξετε με τον παροχέα δικτύου για να μάθετε ποια προγράμματα είναι διαθέσιμα και πόσο κοστίζουν.

Επιπλέον, η λήψη, εγκατάσταση ή χρήση ορισμένων υπηρεσιών που παρέχονται από εμάς μέσω του κινητού σας («Κινητές Υπηρεσίες»), μπορεί να απαγορεύονται ή να περιορίζονται από τον παροχέα δικτύου σας, αλλά μπορεί και να μη λειτουργούν όλες οι Κινητές Υπηρεσίες με όλους τους παροχείς ή συσκευές δικτύων. Θα πρέπει να ελέγξετε με τον παροχέα δικτύου για να μάθετε αν οι Κινητές Υπηρεσίες διατίθενται για την κινητή συσκευή σας, και τι περιορισμοί, εφόσον υπάρχουν, μπορεί να ισχύουν για τη χρήση των εν λόγω Κινητών Υπηρεσιών.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Ενδέχεται να διαθέσουμε Περιεχόμενο, όπως παιχνίδια, στις Τοποθεσίες για να μπορείτε να το αδειοδοτήσετε και να προβείτε στη λήψη του. Όταν αγοράζετε μία άδεια χρήσης και λήψης ορισμένου Περιεχόμενου από μια Τοποθεσία, το Περιεχόμενο αυτό ενδέχεται να επιβαρύνεται με χρεώσεις επιπροσθέτως των συνήθων χρεώσεων δεδομένων που αναφέρονται ανωτέρω («Πρόσθετες Χρεώσεις»). Θα ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε Πρόσθετες Χρεώσεις με σαφήνεια στις Τοποθεσίες πριν ολοκληρώσετε τη σχετική αγορά της άδειας χρήσης. Οι Πρόσθετες Χρεώσεις εμφανίζονται πλέον του φόρου προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) και παρόμοιων φόρων κατανάλωσης, και υπόκεινται σε αλλαγές.

Ενδέχεται να προσφέρουμε κάποιο Περιεχόμενο χωρίς Πρόσθετες Χρεώσεις ή σε μειωμένες Πρόσθετες Χρεώσεις αναφορικά με το οποίο μπορεί να υποχρεωθείτε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση ή να λάβετε άλλου είδους διαφημιστικό υλικό πριν ή μετά τη χρήση του εν λόγω Περιεχομένου. Με την πρόσβαση, τη λήψη ή τη χρήση του Περιεχομένου με άλλο τρόπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη τέτοιων διαφημίσεων ή άλλου είδους διαφημιστικού υλικού, κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσετε το σχετικό Περιεχόμενο. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε αυτές τις διαφημίσεις και άλλες διαφημιστικό υλικό θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση του Περιεχομένου και να το διαγράψετε από την κινητή σας συσκευή.

Κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσετε Περιεχόμενο ηλεκτρονικώς (online), θα ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις του παροχέα δικτύου σας κατά τον τρόπο που εξηγείται στην ενότητα «Χρεώσεις δεδομένων» παραπάνω και θα σας ενημερώνουμε για αυτό κάθε φορά που θα πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο για τη χρήση αυτού του Περιεχομένου.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Για κάθε άδεια χρήσης Περιεχόμενου για κινητές συσκευές που είναι διαθέσιμο στις Τοποθεσίες, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται. Κάνετε μια δεσμευτική προσφορά για την άδεια χρήσης του επιλεγμένου Περιεχόμενου στην τιμή που εμφανίζεται (αν υπάρχει) κάνοντας κλικ στη σχετική σύνδεση ή κουμπί.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό Περιεχόμενο, πριν κάνετε κλικ στη σχετική σύνδεση ή κουμπί, καθώς οι Τοποθεσίες δεν σας επιτρέπουν να αλλάξετε την παραγγελία σας, αφού έχετε κάνει κλικ.

Εάν η Disney δεχθεί την προσφορά σας, το επιλεγμένο Περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για την κινητή συσκευή σας. Θα χρεωθείτε με τις κατάλληλες Πρόσθετες Χρεώσεις, εάν ισχύουν, και τις χρεώσεις δεδομένων που εμφανίζονται στις Τοποθεσίες. Μπορεί να χρειαστεί να αποθηκεύσετε το Περιεχόμενο στην κινητή συσκευή σας, αφού έχει γίνει η παράδοσή τους σε εσάς. Το αποθηκευμένο Περιεχόμενο θα είναι στη διάθεσή σας μέχρι να διαγραφεί από εσάς ή μέχρι να ανταλλάξετε ή να απορρίψετε τη συσκευή του κινητού σας. Αφού έχετε διαγράψει το Περιεχόμενο από τη συσκευή του κινητού σας δεν θα αντικατασταθεί.

Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι αφού σας αδειοδοτηθεί το Περιεχόμενο, όπως περιγράφεται σε αυτούς τους όρους χρήσης, θα αναλάβουμε την υποχρέωση να σας παρέχουμε τις σχετικές υπηρεσίες αμέσως. Κατά συνέπεια, συμφωνείτε ότι δεν θα δικαιούστε να ασκήσετε οποιοδήποτε περίοδο «αναμονής» για την ανάκληση της άδειας χρήσης, εάν δεν επιτρέπεται ρητώς με διαφορετικό τρόπο από τις κατά τόπους αναγκαστικού δικαίου διατάξεις.

Εκτός από τις περιπτώσεις που είναι δυνατόν να επιτρέπεται από το νόμο, το Περιεχόμενο δεν είναι ανταλλάξιμο και δεν επιστρέφεται.


5.      ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Κάποια Τοποθεσία μπορεί να σας ζητήσει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για να συμμετάσχετε σε ορισμένες δραστηριότητες ή για να εξασφαλίσετε πρόσθετες παροχές. Συμφωνείτε να παρέχετε, να διατηρείτε και να επικαιροποιείτε αληθή, ακριβή, τρέχοντα και πλήρη στοιχεία για τον εαυτό σας, όπως υπαγορεύεται από την διαδικασία εγγραφής μας («Στοιχεία εγγραφής»). Δεν θα αντιποιηθείτε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και δεν θα πλαστογραφήσετε την ταυτότητά σας ή σχέση σας με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, όπως με τη χρήση του ονόματος χρήστη, του κωδικού πρόσβασης ή άλλων πληροφοριών λογαριασμού άλλου προσώπου ή το όνομα, την ομοιότητα, τη φωνή, την εικόνα ή τη φωτογραφία άλλου προσώπου, ή με την παροχή ψευδών πληροφοριών για ένα γονέα ή κηδεμόνα, όπου το απαιτεί η διαδικασία καταχώρισης των εν λόγω πληροφοριών. Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι ενδέχεται να λάβουμε μέτρα για την επαλήθευση της ακρίβειας των πληροφοριών που παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων των αιφνιδιαστικών ελέγχων οποιουδήποτε αριθμού κινητού που μπορεί να παρέχετε για ένα γονέα ή κηδεμόνα. Συμφωνείτε επίσης να μας ενημερώσετε αμέσως στη διεύθυνση που παρατίθεται στην ενότητα 18 για κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του ονόματος χρήστη, του κωδικού πρόσβασης, άλλων πληροφοριών του λογαριασμού, ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας της οποίας γίνεστε κοινωνός ότι αφορά ή σχετίζεται με οποιαδήποτε από τις Τοποθεσίες. Επιπλέον, συμφωνείτε να προβαίνετε σε έξοδο από το λογαριασμό σας στο τέλος κάθε περιόδου λειτουργίας.

Μπορούμε να αναστείλουμε ή να τερματίσουμε το λογαριασμό σας και τη δυνατότητά σας να χρησιμοποιείτε τις Τοποθεσίες ή τμήμα αυτών σε περίπτωση αντιποίησης άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου ή πλαστογράφησης της ταυτότητάς σας, ή της μη συμμόρφωσής σας με διαφορετικό τρόπο με αυτούς τους όρους χρήσης ή τους τυχόν ειδικούς όρους που συνδέονται με μια συγκεκριμένη υπηρεσία, για παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.


6.      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΝΤΩΝ DISNEY
Ενδέχεται να προσφέρουμε, κατά καιρούς, ένα πρόγραμμα όπου μπορείτε να κερδίσετε πόντους αφιερώνοντας το χρόνο σας στις Τοποθεσίες, προβαίνοντας σε λήψη περιεχομένου ή συμμετέχοντας σε δραστηριότητες στις Τοποθεσίες («Πρόγραμμα Πόντων»). Οι πόντοι αυτοί μπορούν να ανταλλαγούν με Περιεχόμενο που προσφέρουμε σε σας μέσω του Προγράμματος Πόντων.

Όταν είναι διαθέσιμο το Πρόγραμμα Πόντων, οι σχετικές λεπτομέρειες και το πώς μπορείτε να κερδίσετε πόντους, θα δημοσιευθούν στις σχετικές Τοποθεσίες. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να τροποποιήσουμε τους όρους χρήσης ή να καταργήσουμε το Πρόγραμμα Πόντων οποιαδήποτε στιγμή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, με ή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς.


7.      ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο όρος «Δημόσιο Φόρουμ» σημαίνει την περιοχή, τοποθεσία ή δυνατότητα που προσφέρεται στο πλαίσιο μιας Τοποθεσίας, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες ή τους επισκέπτες της Τοποθεσίας να διανείμουν Υποβολές για προβολή από έναν ή περισσότερους χρήστες ή επισκέπτες της Τοποθεσίας, συμπεριλαμβανομένης μιας περιοχής συνομιλίας, ενός πίνακα ανακοινώσεων, ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, μηνυμάτων κινητών, ενός περιβάλλοντος κοινωνικού δικτύου, μιας σελίδας προφίλ, μιας σελίδας αλληλογραφίας, ενός ιστολογίου, μιας λειτουργίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ευχετήριων καρτών και αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος σε φίλο).

Αναγνωρίζετε ότι τα Δημόσια Φόρουμ και οι δυνατότητες που προσφέρονται σε αυτά προορίζονται συνήθως για δημόσια και όχι για ιδιωτική επικοινωνία. Να θυμάστε ότι κάθε φορά που παρέχετε προσωπικά στοιχεία σας ηλεκτρονικώς (online) μέσω ενός Δημόσιου Φόρουμ οι πληροφορίες μπορούν να συγκεντρωθούν και να χρησιμοποιηθούν από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια ή το απόρρητο κάθε πληροφορίας που θα επιλέξετε να γνωστοποιήσετε μέσω όλων αυτών των μέσων. Προβαίνετε στις εν λόγω γνωστοποιήσεις με δική σας ευθύνη. Σας συνιστούμε να μην παρέχετε προσωπικά στοιχεία (π.χ., τηλέφωνο, e-mail ή διεύθυνση κατοικίας) δικά σας ή οποιουδήποτε άλλου μέσω ενός Δημόσιου Φόρουμ. Η ενότητα 17 παρακάτω παρέχει λεπτομέρειες για την Πολιτική Απορρήτου (π.χ. για τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται κατά τη διάρκεια της εγγραφής για να συμμετέχετε στο Δημόσιο Φόρουμ).

Είστε και θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις Υποβολές που Διανέμετε στις Τοποθεσίες ή μέσω οποιασδήποτε από αυτές, οι οποίες υποβάλλονται ή/και δημοσιεύονται υπό το όνομα χρήστη σας ή με άλλο τρόπο, από εσάς, σε κάθε Δημόσιο Φόρουμ και για τις συνέπειες της υποβολής και δημοσίευσης των ιδίων.

Αναγνωρίζετε ότι η χρήση οποιασδήποτε Υποβολής, η οποία δημοσιεύτηκε σε οποιοδήποτε Δημόσιο Φόρουμ γίνεται με δική σας ευθύνη. Για παράδειγμα, δεν είμαστε υπεύθυνοι, και δεν εγκρίνουμε, τις απόψεις, συμβουλές ή συστάσεις που κατατίθενται ή αποστέλλονται από τους χρήστες σε οποιαδήποτε Δημόσια Φόρουμ και, συγκεκριμένα, αποποιούμαστε οποιαδήποτε ευθύνη σε σχέση με αυτές.

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να ελέγξουμε, να αρνηθούμε να δημοσιεύσουμε, να καταργήσουμε ή να επεξεργαστούμε Υποβολές ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο ή χωρίς λόγο, όπως ενδεικτικά, της περίπτωσης που η Υποβολή σας δε συμμορφώνεται με τους Κανόνες Δεοντολογίας, κατά την απόλυτη και αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, αν και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να το πράξουμε ή να παρακολουθούμε κάθε Δημόσιο Φόρουμ. Αν επιλέξουμε να ελέγχουμε τις Υποβολές, μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στη δημοσίευση αυτού του είδους περιεχόμενου σε Δημόσιο Φόρουμ για να καταστεί δυνατή η διαδικασία εξέτασης. Σε περίπτωση που έχουμε ερωτήσεις σχετικά με τις Υποβολές σας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, για να βεβαιωθούμε ότι έχετε την κυριότητα του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη άδεια για να δημοσιεύσετε το υλικό.

Όταν συμμετέχετε σε Δημόσιο Φόρουμ, να μην υποθέτετε ποτέ ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι, ότι γνωρίζουν αυτά που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν ή ότι συνδέονται με αυτούς που ισχυρίζονται ότι συνδέονται. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται σε ένα Δημόσιο Φόρουμ ενδεχομένως να μην είναι αξιόπιστες και θα είναι καλύτερα να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της συναλλαγής ή της λήψης επενδυτικών αποφάσεων, η οποία βασίζεται αποκλειστικά ή κατά κύριο λόγο σε πληροφορίες που δεν μπορείτε να επιβεβαιώσετε. Δεν είναι δυνατό να είμαστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια οποιωνδήποτε Υποβολών που περιέχονται σε Δημόσιο Φόρουμ, και δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε συναλλαγή, επένδυση, ή οποιαδήποτε άλλη απόφαση ή ενέργεια, η οποία ενδεχομένως έχει ή δεν έχει ληφθεί με βάση αυτές τις πληροφορίες ή το περιεχόμενο.

Η δυνατότητά σας να αποκτήσετε πρόσβαση και να περιηγηθείτε σε Δημόσια Φόρουμ ή/και να υποβάλετε ή/και να δημοσιεύσετε Υποβολές σε ένα Δημόσιο Φόρουμ μπορεί να υπόκειται σε ορισμένους περιορισμούς ηλικίας ή/και συναφείς διαδικασίες ή όρους και προϋποθέσεις που θα μπορούν να αναθεωρηθούν, κατά την αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια, οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο. Οποιοσδήποτε εν λόγω περιορισμός ηλικίας, διαδικασία και όροι και προϋποθέσεις θα δημοσιευτούν εντός του Δημόσιου Φόρουμ, κατά περίπτωση.


8.      ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Οι παρακάτω κανόνες δεοντολογίας ισχύουν για τις Τοποθεσίες. Με τη χρήση των Τοποθεσιών, συμφωνείτε ότι δεν θα Διανείμετε οποιαδήποτε Υποβολή που:

1. (α) είναι δυσφημιστική, υβριστική, παρενοχλητική, απειλητική ή εισβολή στο δικαίωμα προστασίας του απορρήτου άλλου προσώπου, (β) είναι φανατική, απεχθής, ή φυλετικά ή άλλως προσβλητική, (γ) είναι βίαια, χυδαία, άσεμνη, πορνογραφικού ή άλλως σεξουαλικού περιεχομένου, ή (δ) βλάπτει με άλλο τρόπο οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο
2. είναι παράνομη ή συνιστά ή ενθαρρύνει παράνομες δραστηριότητές ή συζήτηση για παράνομες δραστηριότητες, με πρόθεση να τις διαπράξει, συμπεριλαμβανομένης της Υποβολής που είναι ή εκπροσωπεί μια προσπάθεια συμμετοχής σε υλικό παιδικής πορνογραφίας, καταδίωξης, σεξουαλικής κακοποίησης, απάτης, διακίνησης άσεμνου ή κλαπέντος υλικού, εμπορίας ναρκωτικών ή/και υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, παρενόχλησης, κλοπής ή συνωμοσίας για τέλεση οποιασδήποτε εγκληματικής πράξης,
3. παραβιάζει ή δεν συμμορφώνεται με οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου που περιλαμβάνει: (α) τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, εμπορικά μυστικά ή άλλα ιδιοκτησιακά ή συμβατικά δικαιώματα, (β) το δικαίωμα προστασίας του απορρήτου (συγκεκριμένα, δεν πρέπει να το διανέμουν προσωπικές πληροφορίες άλλου προσώπου κάθε είδους χωρίς ρητή άδεια) ή δημοσιότητας, ή (γ) κάθε υποχρέωση εχεμύθειας
4. είναι εμπορική, επιχειρηματική ή διαφημίζει ή προσφέρει να πωλήσει προϊόντα, υπηρεσίες ή με άλλο τρόπο (κοινωφελώς ή όχι), ή προσκαλεί τη συμμετοχή άλλων (συμπεριλαμβανομένων των προσκλήσεων για εισφορές ή δωρεές)
5. περιέχει ιό ή άλλο βλαβερό στοιχείο, ή με άλλο τρόπο παραποιεί, βλάπτει ή καταστρέφει κάποια από τις Τοποθεσίες ή οποιοδήποτε συνδεδεμένο δίκτυο, ή παρεμποδίζει με άλλο τρόπο τη χρήση ή τη νομή των Τοποθεσιών από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο
6. είναι αντικοινωνική, διασπαστική ή καταστροφική συμπεριλαμβανομένης της αποστολής επιστολών με προσβλητικό περιεχόμενο (flaming), της αποστολής ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spamming), της υπερφόρτωσης των λογαριασμών email (flooding), της πρόκλησης εριστικών μηνυμάτων (trolling) και της αποστολής εκνευριστικών μηνυμάτων (griefing), όπως συνήθως κατανοούνται και χρησιμοποιούνται στο διαδίκτυο αυτοί οι όροι, ή
7. γενικά δεν αρμόζει στο καθορισμένο αντικείμενο ή θέμα του σχετικού Δημόσιου Φόρουμ.
Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι όταν χρησιμοποιείτε τις Τοποθεσίες ενδέχεται να εκτεθείτε σε Υποβολές από ποικίλες πηγές και ότι δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια, χρησιμότητα, ασφάλεια ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των Υποβολών ή, τα οποία σχετίζονται με τις εν λόγω Υποβολές.

Δεν μπορούμε και δεν διασφαλίζουμε ότι οι άλλοι χρήστες συμμορφώνονται ή θα συμμορφωθούν με τους προαναφερθέντες Κανόνες Δεοντολογίας ή οποιεσδήποτε άλλες διατάξεις αυτών των όρων χρήσης και μπορεί να εκτεθείτε σε Υποβολές που είναι ανακριβείς, προσβλητικές, άσεμνες ή ανάρμοστες κατά άλλο τρόπο. Όσον αφορά μεταξύ μας, με το παρόν αναλαμβάνετε κάθε κίνδυνο βλάβης ή ηθικής βλάβης που προκύπτει από οποιαδήποτε τέτοια έλλειψη συμμόρφωσης.


9.      ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΩΝ

Με την επιφύλαξη κάθε άλλου δικαιώματός μας σύμφωνα με τους όρους χρήσης ή τη νομοθεσία, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος, αλλά αποποιούμαστε κάθε υποχρέωση ή ευθύνη (α) να αρνηθούμε να δημοσιεύσουμε ή να κοινοποιήσουμε, ή να καταργήσουμε οποιαδήποτε Υποβολή από οποιαδήποτε από τις Τοποθεσίες που παραβιάζει αυτούς τους όρους χρήσης (συμπεριλαμβανομένων και των Κανόνων Δεοντολογίας) και (β) στο βαθμό που μας επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία, να αποκαλύψουμε την ταυτότητα οποιουδήποτε χρήστη σε τρίτους και/ή να γνωστοποιήσουμε σε τρίτους οποιαδήποτε Υποβολή ή πληροφορία ταυτοποίησης προσώπου, όταν πιστεύουμε καλή τη πίστη ότι αυτή η ταυτοποίηση ή γνωστοποίηση είτε (i) θα διευκολύνει τη συμμόρφωση με τους νόμους, συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, της συμμόρφωσης με δικαστική εντολή ή κλήτευση, ή (ii) θα βοηθήσει να επιβληθούν αυτοί οι όροι χρήσης (συμπεριλαμβανομένων και των Κανόνων Δεοντολογίας) ή/και ο διαγωνισμός μας, οι λοταρίες, οι διαφημίσεις και οι κανόνες παιχνιδιών ή/και να προστατευθεί η ασφάλεια ή προστασία κάθε προσώπου ή ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων και των Τοποθεσιών. Επιπλέον, επιφυλασσόμαστε κάθε δικαιώματος να καταργήσουμε τις Υποβολές οποιαδήποτε στιγμή για οποιοδήποτε λόγο ή χωρίς λόγο.

Αν θεωρείτε ότι μια Υποβολή δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους χρήσης (συμπεριλαμβανομένων και των Κανόνων Δεοντολογίας), μπορείτε να μας αναφέρετε την Υποβολή, ακολουθώντας τη διαδικασία που παρατίθεται στις Τοποθεσίες. Έπειτα από μια τέτοια αναφορά, μπορούμε (αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι) να αναλάβουμε κάθε ενέργεια που κρίνουμε κατάλληλη κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρειά μας.


10.      ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΟΥΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΩΝ) ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΠΛΗΡΗ Ή ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ, Ή ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ Ή ΟΙ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ Ή ΤΥΧΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Ή ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΑ ΒΛΑΒΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ Ή ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΥΛΙΚΟΥ, ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ Ή ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕΣΩ, Ή ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΩΝ Ή ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΩΣΤΟΣΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Οι Τοποθεσίες ενδέχεται να περιέχουν (ή ενδέχεται να σας σταλούν μέσω μιας Τοποθεσίας) συνδέσεις προς άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες («Τοποθεσίες Τρίτων») καθώς επίσης και άρθρα, διαφημίσεις, φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά, εικόνες, σχέδια, μουσική, ή ήχος, λογισμικό πληροφοριακών εφαρμογών και άλλο περιεχόμενο ή στοιχεία που προέρχονται από τρίτους («Περιεχόμενο Τρίτων»). Αποποιούμαστε ρητά τυχόν ευθύνη για την ακρίβεια, πληρότητα, καταλληλότητα ή διαθεσιμότητα των πληροφοριών, περιεχομένου και υλικού που βρίσκονται σε Τοποθεσίες ή Περιεχόμενο Τρίτων. Δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα ικανοποιηθείτε από κάποιο από τα προϊόντα ή υπηρεσίες που αγοράζετε από κάποια Τοποθεσία Τρίτων, η οποία συνδέεται με ή από κάποια Τοποθεσία ή τις πληροφορίες, το περιεχόμενο ή το υλικό τρίτων που περιέχονται στις Τοποθεσίες μας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Υποβολών που περιέχονται σε Δημόσια Φόρουμ). Δεν προσυπογράφουμε κανένα από τα εμπορεύματα ούτε έχουμε λάβει κάποια μέτρα για να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια, πληρότητα ή αξιοπιστία οποιωνδήποτε από τις πληροφορίες, το περιεχόμενο ή το υλικό που περιέχονται σε οποιαδήποτε Τοποθεσία ή Περιεχόμενο Τρίτων. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ, ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Ή ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Ή ΥΛΙΚΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ. Με το παρόν παραιτείστε αμετάκλητα από κάθε αξίωση εναντίον μας σε σχέση με τις πληροφορίες, το περιεχόμενο και το υλικό που περιέχονται στις Τοποθεσίες μας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Υποβολών), στις Τοποθεσίες Τρίτων ή σε Περιεχόμενο Τρίτων και κάθε πληροφορία, περιεχόμενο και υλικό που παρέχετε σε Τοποθεσίες Τρίτων (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της πιστωτικής κάρτας και άλλων προσωπικών πληροφοριών). Σας συνιστούμε ιδιαιτέρως να διενεργήσετε οποιαδήποτε έρευνα θεωρείτε απαραίτητη ή κατάλληλη πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική ή άλλου τύπου (online ή offline) συναλλαγή με οποιοδήποτε από αυτά τα τρίτα μέρη.

Επιπλέον, κάθε Περιεχόμενο που σχετίζεται με την θέματα υγείας ή ιατρικής δεν προορίζεται ως υποκατάστατο της επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής. Να ζητάτε πάντα τη συμβουλή του ιατρού σας, για ερωτήσεις αναφορικά με ιατρικές παθήσεις. Αν πιστεύετε ότι ίσως έχετε ένα ιατρικό επείγον περιστατικό, καλέστε αμέσως τον ιατρό σας ή τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας. Αν βασίζεστε σε οποιαδήποτε πληροφορία που εμφανίζεται στις Τοποθεσίες, αυτό γίνεται αυστηρά με δική σας ευθύνη.


11.      ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ή ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ

Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του ονόματος ή των ονομάτων χρηστών, του κωδικού ή των κωδικών πρόσβασης και του λογαριασμού ή των λογαριασμών σας, καθώς επίσης και των δραστηριοτήτων που συμβαίνουν στο λογαριασμό ή λογαριασμούς σας. Με το παρόν συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπίσετε και να τηρήσετε εμάς, τις επιχειρήσεις του ομίλου μας (όπως ορίζονται στο Νόμο περί Εταιρειών του 1985), και τους χορηγούντες την άδεια χρήσης, τους κατόχους της άδειας χρήσης τους διανομείς, τους εκπροσώπους, τους αντιπροσώπους κα τους υπόλοιπους εξουσιοδοτημένους χρήστες των εταιρειών του ομίλου μας, και τους αντίστοιχους μεταπωλητές, διανομείς, παροχείς υπηρεσιών και προμηθευτές κάθε προαναφερθείσας εταιρείας, καθώς και όλα τα αντίστοιχα στελέχη, συμβούλους, ιδιοκτήτες, εργαζόμενους, εκπροσώπους, αντιπροσώπους και εκδοχείς κάθε προαναφερθείσας εταιρείας (συλλήβδην τα «Αποζημιωθέντα Μέρη») αζήμιους από και έναντι κάθε και πάσης απώλειας, ζημίας, ευθύνης, αξίωσης, κύρωσης, προστίμου, εξόδου και κόστους (συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων διακανονισμού και τυχόν νομικών ή άλλων εξόδων και τελών για την διερεύνηση ή υπεράσπιση τυχόν αγωγών ή επαπειλούμενων αγωγών), οι οποίες επισύρονται από οποιοδήποτε από τα Αποζημιωθέντα Μέρη σε σχέση με κάθε αξίωση που εγείρεται από κάθε παραβίαση αυτών των όρων χρήσης από εσάς ή αξίωση που εγείρεται από τη χρήση σας των Τοποθεσιών ή/και του λογαριασμού ή λογαριασμών σας. Θα καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεργαστείτε μαζί μας για την αντίκρουση κάθε αξίωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος, με δική μας επιβάρυνση, να προσλάβουμε ξεχωριστό συνήγορο και να αναλάβουμε την αποκλειστική υπεράσπιση και τον έλεγχο κάθε ζητήματος που διαφορετικά υπόκειται σε αποζημίωση από εσάς.


12.      Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΜΑΣ Ή ΓΙΑ ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ Ή ΑΠΟΚΡΥΨΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΘΥΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΕΣ Ή ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ, ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ, ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΖΗΜΙΑ, ΕΞΟΔΑ Ή ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΣΥΣΚΕΥΗΣ Ή ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ, Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ (Α) ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ Ή ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, Ή (Β) ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Ή ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ (ONLINE Ή OFFLINE), ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ Ή ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ Η ΚΙΝΗΤΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΟΧΙΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Ή ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ Ή ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ή ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ή ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.


13.      ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΣ

Δεν θα είμαστε ούτε θα θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αδυναμία συμμόρφωσης με τις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με αυτούς τους όρους χρήσης σε περίπτωση που η καθυστέρηση ή η αδυναμία αυτή προκύπτει από οποιαδήποτε αιτία, η οποία είναι πέραν του εύλογου ελέγχου μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πράξεων από τρίτους όπως οι παροχείς δικτύου. Ο όρος αυτός δεν επηρεάζει τα θεσμικά σας δικαιώματα ως καταναλωτή.


14.      ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι όροι αυτοί θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Αγγλίας και της Ουαλίας, και τα δικαστήρια του Λονδίνου στην Αγγλία θα έχουν την αποκλειστική δικαιοδοσία αναφορικά με όλες τις ενέργειες ή αξιώσεις σύμφωνα με αυτούς τους όρους χρήσης και με το παρόν συναινείτε και αποτάσσεστε στην προσωπική δικαιοδοσία των εν λόγω δικαστηρίων. Υπό την προϋπόθεση ότι τίποτα στο παρόν δεν θα αποτρέπει την εφαρμογή και επιβολή των αναγκαστικού δικαίου και ισχυόντων διατάξεων. Δεν παρέχουμε καμία δήλωση ότι οι πληροφορίες, το περιεχόμενο και το υλικό στις Τοποθεσίες (συμπεριλαμβανομένων των Υποβολών) είναι κατάλληλα ή διαθέσιμα προς χρήση σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη περιοχή. Αν επιλέξετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Τοποθεσίες το κάνετε με δική σας πρωτοβουλία και είστε υπεύθυνοι για την συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους, συμπεριλαμβανομένων και των κατά τόπους ισχυόντων νόμων.


15.      ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος, κατά την αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια, να αλλάξουμε, να τροποποιήσουμε, να προσθέσουμε ή να διαγράψουμε τμήματα αυτών των όρων χρήσης ανά πάσα στιγμή τόσο σε προσωρινή όσο και σε μόνιμη βάση. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε σχετική αλλαγή, τροποποίηση, προσθήκη ή διαγραφή αποστέλλοντας σας ένα e-mail στην πλέον πρόσφατη ηλεκτρονική διεύθυνση που μας παρείχατε, ή/και δημοσιεύοντας την κοινοποίηση της εν λόγω αλλαγής, τροποποίησης, προσθήκης ή διαγραφής στις Τοποθεσίες. Οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή, τροποποίηση, προσθήκη ή διαγραφή θα ισχύσει το νωρίτερο επτά (7) ημερολογιακές ημέρες έπειτα από την αποστολή μιας ηλεκτρονικής κοινοποίησης σε εσάς ή επτά (7) ημερολογιακές ημέρες έπειτα από τη δημοσίευση αυτής της κοινοποίησης στις Τοποθεσίες που καλύπτονται από αυτούς τους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με οποιαδήποτε μόνιμη αλλαγή μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι, ανά πάσα στιγμή, είστε υπεύθυνοι για την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων ώστε να μας παράσχετε την τρέχουσα ηλεκτρονική διεύθυνση σας. Σε περίπτωση που η πλέον πρόσφατη ηλεκτρονική διεύθυνση που μας παρείχατε δεν είναι έγκυρη, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν είναι δυνατό να σας παραδοθεί η κοινοποίηση που περιγράφεται παραπάνω, η αποστολή του e-mail που περιέχει αυτήν την κοινοποίηση θα αποτελέσει παρόλα αυτά μια πραγματική κοινοποίηση των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών που περιγράφονται στην κοινοποίηση.


16.      ΛΥΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αυτοί οι όροι χρήσης εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι να καταγγελθεί το παρόν από εσάς ή από εμάς. Μπορείτε να καταγγείλετε το παρόν ανά πάσα στιγμή διακόπτοντας τη χρήση των Τοποθεσιών και καταστρέφοντας όλο το υλικό που αποκτήθηκε από τις Τοποθεσίες και όλα τα σχετικά έγγραφα και όλα τα αντίγραφα και τις εγκαταστάσεις τους, είτε έγιναν σύμφωνα με αυτούς τους όρους χρήσης ή διαφορετικά.

Μπορούμε να καταγγείλουμε αμέσως το παρόν αναφορικά με εσάς (συμπεριλαμβανομένης και της πρόσβασής σας στις Τοποθεσίες και σε κάποια ή όλες τις διαδικτυακές τοποθεσίες του Ομίλου Disney) κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της παραβίασης ή μη συμμόρφωσης με κάποιον ουσιώδη όρο ή διάταξη των παρόντων όρων χρήσης. Μετά την καταγγελία, θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση των Τοποθεσιών και να καταστρέψετε όλο το υλικό που αποκτήσατε από τις Τοποθεσίες και όλα τα αντίγραφα αυτών, είτε έγινε σύμφωνα με αυτούς τους όρους χρήσης ή διαφορετικά.

Έχουμε υιοθετήσει και εφαρμόσει μια πολιτική που προβλέπει τον τερματισμό, στις κατάλληλες περιστάσεις, των λογαριασμών των χρηστών που παραβιάζουν επανειλημμένα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάθε δόλια, υβριστική, ή άλλως παράνομη δραστηριότητα μπορεί επίσης να αποτελέσει αιτία για τον τερματισμό του λογαριασμού σας, κατά την αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια και ενδέχεται να αναφερθείτε στις αρμόδιες υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Οι διατάξεις αυτών των όρων χρήσης, οι οποίες από τη φύση τους θα πρέπει να επιβιώσουν της καταγγελίας του παρόντος, όντως θα επιβιώσουν της καταγγελίας.


17.      ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Μια Τοποθεσία μπορεί να επιζητά με πρόσκληση Υποβολές μέσω δυνατοτήτων ή δραστηριοτήτων, π.χ. διαγωνισμοί ή Δημόσια Φόρουμ. Αν εμείς ζητήσουμε και εσείς παράσχετε στοιχεία ταυτοποίησης προσώπου ως μέρος οποιασδήποτε Υποβολής (εξαιρουμένων των Δημόσιων Φόρουμ όπου επιλέγετε να γνωστοποιήσετε δημοσίως τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως περιγράφεται στην ενότητα 7 παραπάνω), θα ισχύει συνήθως η Πολιτική Απορρήτου μας ή η Πολιτική Απορρήτου που προσδιορίζεται σε μια Τοποθεσία στο σημείο συλλογής.

Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και αποθηκεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε όταν χρησιμοποιείτε τις Τοποθεσίες.


18.      ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Αν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων χρήσης είναι αντικείμενη στο νόμο, άκυρη ή για οποιοδήποτε λόγο μη εκτελεστή, τότε η εν λόγω διάταξη θα θεωρείται ότι αποχωρίζεται από αυτούς τους όρους χρήσης, δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των λοιπών διατάξεων. Αν παραβιάσετε αυτούς τους όρους χρήσης και δεν λάβουμε κανένα μέτρο εναντίον σας, δεν θα θεωρηθούμε ότι έχουμε παραιτηθεί από τα δικαιώματά μας σε σχέση με την παραβίασή σας και επίσης θα εξακολουθούμε να έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τα δικαιώματά μας και τα ένδικα μέσα σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση όπου γίνεται παραβίαση αυτών των όρων χρήσης.

Με εξαίρεση όπου προβλέπεται ρητώς το αντίθετο, αυτοί οι όροι χρήσης δεν προορίζονται να είναι προς όφελος, και δεν θα είναι εκτελεστοί από, οποιοδήποτε πρόσωπο που δεν είναι συμβαλλόμενο, βάσει οποιασδήποτε ισχύουσας νομοθεσίας ή διαφορετικά, εκτός αν κάποια από τις επιχειρήσεις του ομίλου μας ενδεχομένως να επιβάλλει οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων χρήσης ως αν ήταν συμβαλλομένη.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή στη διεύθυνση https://disneytermsofuse.com/greek-greece.

Αν έχετε ερωτήσεις μπορείτε να μας γράψετε στη διεύθυνση:
Legal Department
Disney Interactive Media Group
3 Queen Caroline Street
London W6 9PE
Ηνωμένο Βασίλειο