Finland – Disney Terms of Use

Jos olet Suomessa ja käytät Disneyn maailmanlaajuisia tuotteita tai palveluita, siirry maailmanlaajuisiin käyttöehtoihimme.

Print
Download PDF

 
 

Käyttöehdot

Päivätty: 2009 Elokuu 18

1.      JOHDANTO

Tervetuloa Disney Interactive Media Group’in Internet-sivustoille (Sivustot) Sivustoihin kuuluvat Disney.fi sekä muut Internet-sivustot, joilla nämä ehdot julkaistaan. Sivustot omistaa ja niitä hallinnoi Disney Interactive Media Group, joka kuuluu yhtiöön The Walt Disney Company Limited, joka on rekisteröity Englannissa ja Walesissa (jäljempänä ”me”, ”meitä”, ”meidän” tai ”Disney”) ja jonka rekisteröity toimisto on osoitteessa 3 Queen Caroline Street, Hammersmith, London W6 9PE, United Kingdom (rekisterinumero 00530051; VAT-numero 539293808).
LUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KÄYTTÄÄ MITÄÄN SIVUSTOISTA. Käyttämällä sivustoa tai napsauttamalla ruutua tai linkkiä, jossa ilmoitetaan, että hyväksyt ehdot tai suostut niihin, sitoudut näiden käyttöehtojen noudattamiseen. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, et saa käyttää Sivustoja.
JOS OLET VANHEMPI TAI HUOLTAJA JA OLET ANTANUT SUOSTUMUKSEN LAPSELLESI REKISTERÖITYMISEEN JOLLEKIN SIVUSTOISTA, HYVÄKSYT SAMALLA, ETTÄ NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT SITOVAT SINUA HEIDÄN KÄYTTÄESSÄÄN SIVUSTOJA.

Huomioi, että joitakin Sivustoilla tarjottavia palveluita koskevat erityisehdot, kuten joidenkin kilpailujen tai muiden ominaisuuksien ja aktiviteettien säännöt. Nämä ehdot julkaistaan asianomaisen palvelun yhteydessä. Kaikki tällaiset ehdot ovat lisäyksiä näihin käyttöehtoihin ja ristiriitatapauksissa ne ohittavat nämä käyttöehdot.
Tunnustat, että näitä käyttöehtoja tuetaan kohtuullisella ja arvokkaalla korvauksella, jonka vastaanottaminen ja riittävyys täten vahvistetaan. Rajoittamatta edellä esitetyn yleisluonteisuutta, sinä tunnustat, että tällainen korvaus pitää sisällään Sivustojen käyttösi ja Sivustoilla olevan tai niiden kautta saatavan sisällön, sovellusten, materiaalien ja tiedon vastaanoton, mahdollisuuden että käytämme tai näytämme sinun lähettämääsi materiaalia (kuten määritelty kohdassa 3 otsikolla ”LÄHETETYT MATERIAALIT”), sekä mahdollisuuden, että julkaisemme ja mainostamme lähettämiäsi materiaaleja, joita käytämme tai näytämme.

ERITYISEHDOT MOBIILIKÄYTTÖÖN

NAPSAUTA LUKEAKSESI ERITYISEHDOT SIVUSTOLLE PÄÄSEMISEKSI MOBIILILAITTEEN KAUTTA.

Mobiilikäyttö aiheuttaa datasiirto- ja muita kuluja. Lisää tietoa saat napsauttamalla tästä.

NAPSAUTA ALLA OLEVAA LINKKIÄ LUKEAKSESI LISÄEHDOT JA EDELLYTYKSET

2. Sivuston ja sisällön käyttö
3. Lähetetyt materiaalit
4. Sivustolle pääsy mobiililaitteesi kautta
5. Tilit
6. Disneyn pisteohjelma
7. Julkiset foorumit ja viestintä
8. Toimintaohjeet
9. Yhteistyö; Lähetettyjen materiaalien poistaminen
10. Vastuunvapautuslauseke
11. Vastuu tilistäsi (tileistäsi)
12. Meidän vastuumme
13. Kohtuullisen kontrollimme ulkopuolella olevat tapahtumat
14. Laki ja oikeudenkäyttö
15. Näiden käyttöehtojen lisäykset
16. Sopimuksen Päättyminen
17. Yksityisyyssuoja
18. Yleiset


2.      SIVUSTOJEN JA SISÄLLÖN KÄYTTÖ

Sivustot ovat vain henkilökohtaiseen käyttöösi. Sinä et saa käyttää Sivustoja kaupallisiin tarkoituksiin tai millään tavalla, joka on lainvastaista tai vahingoittaa meitä tai jotain muuta henkilöä tai yhteisöä, joka määritellään yksinomaisen harkintamme mukaan.

Kaikki tieto, materiaalit, toiminnot ja muu sisältö ja sovellukset (mukaan lukien lähetetyt materiaalit kuten määritelty kohdassa 3, otsikolla ”LÄHETETYT MATERIAALIT”) (“Sisältö”), jota Sivustot sisältävät ovat meidän tekijänoikeudella suojattua omaisuuttamme tai lisenssinantajiemme tai lisenssinhaltijoidemme tekijänoikeudella suojattua omaisuutta. Kaikki tavaramerkit, palvelumerkit, tuotenimet ja tuotteiden ulkomuoto ovat meidän omaisuuttamme ja/tai meidän lisenssinantajiemme tai lisenssinhaltijoidemme omaisuutta
Me voimme muuttaa Sivustoja tai poistaa sisältöä tai ominaisuuksia milloin tahansa, millä tavalla tahansa, mistä tahansa syystä tai ilman syytä.

Ellei muuta ole erityisesti kirjallisesti sovittu, mitään minkään Sivuston sisältöä ei saa käyttää muuta kuin Sivuston osana, sitä ei saa julkaista uudelleen, siirtää, levittää tai muutoin hyödyntää millään tavalla, poikkeuksena on, mikäli Sivusto on konfiguroitu sallimaan tietyt sisällön lataukset, yhden kopion lataaminen yhteen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen (mikäli mahdollista) henkilökohtaista, ei-kaupallista kotikäyttöä varten sillä varauksella, että (a) et koske tekijänoikeus- ja muihin omistusilmoituksiin, (b) et tee muunnoksia, et vuokraa, liisaa, lainaa, myy, levitä, kopioi (poikkeuksena yhden kopion tekeminen omaan varmistuskäyttöön) tai luo Sivustoon tai sisältöön kokonaisuudessaan tai osin perustuvia johdannaisia töitä, tai (c) et käytä sisältöä tavalla, joka antaisi ymmärtää, että sillä on yhteys tuotteisiimme, palveluihimme tai merkkeihimme. Kaikki kaupallinen käyttö, “uudelleen postitus” tai Sivuston sisällön suuressa mitassa tapahtuva siirtäminen muulle tietokoneelle tai mobiililaitteeseen on kiellettyä.

Siinä tapauksessa, että tarjoamme ohjelmistolatauksia Sivustollamme ja sinä lataat tällaisen ohjelmiston, ohjelmisto mukaan lukien kaikki tiedostot, mukana olevat tai ohjelmiston tuottamat kuvat ja ohjelmistojen (kollektiivisesti ”Ohjelmistot”) mukana olevat tiedot, ovat meidän tai kolmansien lisenssinantajien sinulle lisensioimia ainoastaan henkilökohtaista, ei-kaupallista kotikäyttöä varten. Me emme siirrä ohjelmiston omistusoikeutta sinulle. Sinä et saa levittää tai muutoin hyödyntää ohjelmistoa tai purkaa, selvittää valmistustapaa, hajottaa tai muulla tavalla tuottaa ohjelmistoa luettavaan muotoon, paitsi siinä määrin kuin sovellettavat lait sen sallivat;

Sinä tunnustat ja hyväksyt, että mikään näissä käyttöehdoissa ei siirrä minkään tavaramerkkien, palvelumerkkien, tuotenimien omistusoikeutta tai Sivuston tai Sisällön tai minkään sen osan omistusoikeutta sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle. Sinä et saa ryhtyä mihinkään toimiin, jotka ovat ristiriidassa tai jotka todennäköisesti vahingoittavat jollakin tavalla tätä omistusoikeutta.


3.      LÄHETETYT MATERIAALIT

Näissä käyttöehdoissa käytämme sanaa “Lähetetyt materiaalit” tarkoittamaan tekstejä, sanomia, ideoita, käsitteitä, ääniä, ehdotuksia, tarinoita, käsikirjoituksia, hoitoja, formaatteja, taideteoksia, valokuvia, piirustuksia, videoita, audiovisuaalisia töitä, musiikkikappaleita (sisältäen sanoitukset), äänitettyjä ääniä, ohjelmaformaatteja, karakterisointeja, sinun ja/tai muiden henkilöiden nimiä, yhdennäköisyyksiä, ääniä, käyttäjänimiä, profiileja, toimia, ulkonäköjä, käyttäytymistä ja/tai muita henkilötietoja tai materiaalia ja/tai muita samanlaisia materiaaleja, joita sinä lähetät, julkaiset, siirrät, upotat, näytät, viestität tai muuten levität (kollektiivisesti ”Levittää”) mille tahansa Sivustolle tai minkä tahansa Sivuston kautta.
Lähetettyjä materiaaleja on kahden tyyppisiä: Pyydettyjä tai pyytämättä lähetettyjä materiaaleja. “Pyydetty materiaali” tarkoittaa niitä materiaaleja (a) joita me nimenomaan pyydämme lähettämään tai mahdollistamme niiden lähettämisen meille Sivustolla olevan ominaisuuden tai aktiviteetin kautta palautettamme tai näyttämistä varten ja erityisesti määritettyä korvausta tai vastiketta (kollektiivisesti “Korvaus”) vastaan (kuten pelien, veikkausten, kilpailujen ja mainoskampanjoiden palkinnot); ja (b) materiaalia, jonka sinä toimitat jollekin Sivustollemme tai sen kautta ja josta sinä et odota korvausta (kuten vieraspalvelumme ja julkiset foorumit (kuten määritelty luvussa 7 otsikolla ”JULKISET FOORUMIT JA VIESTINTÄ”)). “Ilman pyyntöä lähetetty materiaali” tarkoittaa mitä tahansa tai kaikkia lähetettyjä materiaaleja, jotka eivät kuulu tämän luvun alakohtiin (a) tai (b).

ÄLÄ LÄHETÄ MITÄÄN MATERIAALIA, JOTA EMME OLE PYYTÄNEET

Yhtiömme pitkäaikainen toimintaperiaate estää meitä hyväksymästä tai harkitsemasta luovia ideoita, ehdotuksia tai materiaalia, joten älä lähetä materiaalia, jota emme ole pyytäneet millekään Sivustoista tai niiden kautta. Toivomme, että ymmärrät, että tämän periaatteen tarkoituksena on estää mahdollisia väärinkäsityksiä niissä tapauksissa, joissa meidän kehittämämme tai johtamamme projektit saattaisivat joistakin henkilöistä näyttää samanlaisilta kuin heidän oma luova työnsä.

Jos pyynnöstämme huolimatta lähetät tahallisesti tai tahattomasti Sivustoille tai niiden kautta meille materiaalia, jota emme ole pyytäneet, ja teet niin vaikka meidän välillämme ei ole minkäänlaista sopimusta koskien lähettämäsi materiaalin harkintaa tai palautteen antamista, eikä meidän välillämme ole sovittu minkäänlaisesta korvauksesta. Hyväksyt kaiken kaikkiaan, että mikään toimittamasi materiaali ei ole toimitettu luottamuksellisena tai tarkoitettu muodostamaan luottamuksellista suhdetta meidän ja sinun välille, etkä odota saavasi minkäänlaista palautetta, hyvitystä tai korvausta.

Ellei muuta ole nimenomaisesti mainittu näissä käyttöehdoissa, koskevat näiden käyttöehtojen ehdot yhdenvertaisesti pyytämättä lähetettyjä ja pyydettyjä materiaaleja. Sen mukaisesti, me, meidän lisenssinhaltijamme, agenttimme, edustajamme ja muut valtuutetut käyttäjät olemme oikeutettuja hyödyntämään ja julkistamaan kaikki lähetetyt materiaalit, eikä meillä ole mitään velvollisuuksia sinua tai kauttasi ketään muuta henkilöä kohtaan minkään lähetetyn materiaalin hyödyntämisestä tai julkaisemisesta.

Rajoittamatta edellä esitettyä sinä luovutat meille (ja meidän lisenssinhaltijoillemme, jakelijoillemme, agenteillemme, edustajillemme ja muille valtuutetuille käyttäjille) ilman vaatimusta luvan pyytämisestä tai korvauksesta sinulle tai jollekin muulle henkilölle tai yhteisölle, ikuisen, rajoittamattoman, peruuttamattoman, kokonaan maksetun, tekijänpalkkioista vapautetun, alilisensioitavan ja siirrettävän maailmanlaajuisen oikeuden, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, patentit, kauppasalaisuudet ja muut immateriaaliset oikeudet jotka sinulla on tai joita hallinnoit oikeuden, käyttää tai hallita, tuottaa uudelleen, lähettää, painaa, julkaista, näyttää, asettaa näytteille, levittää, uudelleen levittää, kopioida, isännöidä, säilyttää, tallentaa välimuistiin, arkistoida, indeksoida, luokitella, kommentoida, lähettää, muokata, muuttaa, muuntaa (mukaan lukien ilman rajoitusta sanoitusten ja musiikin poistaminen mistä tahansa lähetetystä materiaalista tai sanoitusten ja musiikin korvaaminen missä tahansa lähetetyssä materiaalissa meidän valitsemallamme musiikilla ja sanoituksilla), sovittaa, kääntää, luoda sen perusteella johdannaisia töitä sekä julkisesti esittää niitä tai muulla tavalla hyödyntää tällaista lähetettyä materiaalia kokonaisuudessaan tai osittain missä tahansa mediassa ja kanavalla jo tunnetulla tai täten keksityllä (mukaan lukien, ilman rajoituksia, Disney-konsernin sivustot, kolmannen osapuolen web-sivustot, TV- ja kaapeliverkossa ja asemilla, laajakaista-alustalla tai langattomalla alustalla, tuotteissa ja palveluissa, fyysisessä mediassa ja teatterijulkaisuissa) mihin tahansa ja kaikkiin tarkoituksiin missä tahansa mediaformaatissa ja minkä tahansa mediakanavan kautta mukaan lukien ilman rajoitusta uutiset, mainokset, markkinointi, julkisuus, kauppa tai kaupalliset tarkoitukset, kaikki tämä ilman ennakkoilmoitusta ( “Lähetetyt materiaalit lisenssi”).

Viestimällä materiaalista, sinä esität ja takaat, että lähetetty materiaali ja sinun viestintäsi siitä materiaalista on toimintaohjeiden mukaista (katso jäljempänä kappaletta 8 otsikoitu ”TOIMINTAOHJEET”), ja kaikkien näiden käyttöehtojen mukaista ja että sinä omistat tai sinulla on tarvittavat oikeudet, lisenssit, suostumukset ja luvat, ilman tarvetta pyytää lupaa toiselta henkilöltä tai yhteisöltä tai maksaa korvausta toiselle henkilölle tai yhteisölle ja sinä annat luvan meille hyödyntää tällaista lähetettyä materiaalia kaikilla tavoilla näiden käyttöehtojen mukaan (mukaan lukien Lähetetyt materiaalit lisenssi). Nämä käyttöehdot (mukaan lukien Lähetetyt materiaalit lisenssi) eivät rajoita mitään mennyttä tai tulevaa oikeuksien, suostumusten, sopimusten, toimeksiantojen ja luopumisten luovutusta, jonka olet tehnyt tai tulet tekemään koskien lähetettyjä materiaaleja.

Siinä määrin kuin sinun lähettämäsi materiaali sisältää alkuperäisiä lauluja tai äänityksiä sinä täten esität, että olet ao. mekaanisten ja/tai esittävien taiteiden oikeuksia valvovan yhdistyksen jäsen ja että kaikki musiikkisävellykset (mukaan lukien sanoitukset), jotka sisältyvät tällaisiin lähetettyihin materiaaleihin ovat meidän lisensioitavissa (samoin lisenssinhaltijoidemme, jakelijoidemme, agenttiemme, edustajiemme ja muiden valtuutettujen käyttäjiemme) suoraan näistä yhdistyksistä. Huolimatta edellisestä ja huolimatta siitä oletko jonkun tällaisen järjestön jäsen, sinä täten luovutat meille (ja meidän lisenssihaltijoillemme, jakelijoillemme, agenteillemme, edustajillemme ja muille valtuutetuille käyttäjillemme) ikuisen, ei-yksinomaisen, peruuttamattoman, täysin maksetun, tekijänpalkkioista vapaan, alilisensioitavan ja siirrettävän maailmanlaajuisen lisenssin julkisesti esittää jonkin tai kaikki musiikkisävellykset (mukaan lukien sanoitukset) ja äänitallennukset, joita lähetetty materiaali sisältää.

Siinä määrin kuin me pyydämme materiaaleja jonkin Sivuston ominaisuuksien tai aktiviteettien kautta (mukaan lukien ilman rajoituksia pelit, veikkaukset, kilpailut, markkinointikampanjat ja julkiset foorumit (määritelty jäljempänä kappaleessa 7 otsikolla “JULKISET FOORUMIT JA VIESTINTÄ”), jotka vaativat meidän tekijänoikeuksillamme varustettujen töiden käyttöä (kokonaan tai osittain), me täten annamme sinulle ei-yksinomaisen luvan luoda johdannaisia töitä käyttäen meidän tekijänoikeuksillamme varustettuja töitä (kokonaan tai osittain); edellyttäen kuitenkin, että tällaisen luvan ehtona on, että sinä annat meille kaikki oikeudet työhön jonka luot meille (ja meidän lisenssinhaltijoillemme, jakelijoillemme, agenteillemme, edustajillemme ja muille valtuutetuille käyttäjillemme). Jos tällaisia oikeuksia ei ole meille (ja meidän lisenssinhaltijoillemme, jakelijoillemme, agenteillemme, edustajillemme ja muille valtuutetuille käyttäjillemme) annettu, sinun lupasi luoda materiaalia käyttäen meidän tekijänoikeuksillamme varustettuja töitä (kokonaan tai osittain) ei ole voimassa. Sinä suostut edellä mainittuihin oikeuksien, suostumusten, sopimusten ja toimeksiantojen luovuttamiseen käytämme me sitten lähettämääsi materiaalia tai emme.

Sinä nimität täten meidät agentiksesi täysin oikeuksin ryhtyä ja panna toimeen minkä tahansa asiakirjan ja/tai tehdä minkä tahansa toimenpiteen, jonka pidämme asianmukaisena vahvistaaksemme oikeuksien, suostumusten, sopimusten, toimeksiantojen ja luopumisen luovutuksen kuten esitetty näissä käyttöehdoissa.

Hyväksyt, että mikään lähettämäsi materiaali ei ole toimitettu luottamuksellisena tai tarkoitettu muodostamaan luottamuksellista suhdetta meidän ja sinun välille millään tavalla. Siinä määrin kuin “moraaliset oikeudet”, “apuoikeudet” tai vastaavat oikeudet lähetettyihin materiaaleihin ovat olemassa, eivätkä ne ole meidän ei-yksinomaisessa omistuksessamme, ja siinä määrin kuin sinulle on mahdollista sovellettavan lain puitteissa, sinä suostut olemaan valvomatta mitään sellaista oikeutta koskien meitä tai meidän lisenssinhaltijoitamme, jakelijoitamme, agenttejamme, edustajiamme ja muita valtuutettuja käyttäjiämme ja sinä teet samanlaisen sopimuksen olla valvomatta oikeuksia muiden mahdollisten oikeuksien omistajien kanssa.

Rajoittamatta lähetettyjen materiaalien lisenssin laajuutta tai mitään oikeuksien, suostumusten, sopimusten, toimeksiantojen ja luopumisten luovutusta, jonka saatat tehdä tulevaisuudessa koskien lähetettyjä materiaaleja, sinä täten vahvistat lähetettyjä materiaaleja koskevan oikeuksien, suostumusten, sopimusten, toimeksiantojen ja luopumisten luovutuksen ensisijaisesti meille.


4.      SIVUSTOLLE PÄÄSY MOBIILILAITTEESI KAUTTA

Päästäksesi Sivustolle mobiililaitteestasi ja saadaksesi luvan ladata sisältöä Sivustolta, sinulla täytyy olla (i) lupa henkilöltä joka maksaa laskun, (ii) WAP-yhteensopiva mobiililaite, (iii) aktivoitu WAP-asetus verkkopalvelun tarjoajalta ja (iv)riittävä luotto asiakkaana verkkopalvelun tarjoajalta.
MAKSUT SIVUSTON KÄYTÖSTÄ MOBIILILAITTEESI KAUTTA

Kaikki maksut ja kustannukset, jotka seuraavat Sivuston käytöstä mobiililaitteen kautta, kerätään mobiilitilisi kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkopalvelun tarjoajasi kerää kyseessä olevan summan sinulta meidän puolestamme ja siirtää sen sitten meille.

DATASIIRTOKULUT

Kun käytät mitä tahansa Sivustoista mobiililaitteesi kautta, sinua koskee verkkopalvelun tarjoajan normaalit viesti-, data- ja muut kulut ja maksut. Sinun tulisi tarkistaa verkkopalvelun tarjoajaltasi mitä järjestelmiä on tarjolla ja kuinka paljon ne maksavat.

Lisäksi tiettyjen tarjoamiemme palvelujen lataaminen, asentaminen tai käyttäminen mobiililaitteesi kautta (“Mobiilipalvelut”) saattaa olla verkkopalvelun tarjoajasi kieltämää tai rajoittamaa, eivätkä kaikki mobiilipalvelut toimi kaikkien verkkopalvelujen tarjoajien verkoissa tai laitteissa. Sinun tulee tarkistaa verkkopalvelujen tarjoajaltasi ovatko mobiilipalvelut käytettävissä mobiililaitteessasi ja mitä rajoituksia, jos mitään, sovelletaan tällaisten mobiilipalvelujen käyttöön.

LISÄMAKSUT
Me voimme tehdä sisällön, kuten pelit, saatavaksi sivustoiltamme lisenssin hankkimisen ja lataamisen kautta. Kun ostat lisenssin tietyn sisällön käyttämiseen ja lataamiseen Sivustolta, saattaa tällaiseen sisältöön kohdistua maksuja standardi datakustannusten lisäksi (”Lisämaksut”) Kaikista lisämaksuista tiedotetaan selvästi Sivustolla, ennen kuin suoritat asianomaisen lisenssin oston. Lisämaksut näytetään arvonlisäveron (ALV) ja samankaltaisten kulutusverojen sisältävinä ja ne voivat muuttua.
Me saatamme tarjota tiettyä sisältöä ilman lisämaksuja tai alennetulla lisämaksulla, korvaukseksi tästä sinua voidaan vaatia katsomaan mainos tai vastaanottamaan muuta markkinointia ennen tällaisen sisällön käyttöä tai sen jälkeen. Menemällä sisältöön tai lataamalla tai muutoin käyttämällä tällaista sisältöä, annat suostumuksesi siihen, että saat tällaisia mainoksia tai muuta markkinointiviestintää joka kerta kun käytät ko. sisältöä. Jos et halua enää saada tällaisia mainoksia tai muuta markkinointiviestintää, sinun tulee lopettaa sisällön käyttö ja poistaa se mobiililaitteestasi.

Joka kerta kun käytät sisältöä online-tilassa, sinua koskevat normaalit verkkopalvelun tarjoajan maksut, tavalla, joka on selitetty “Datasiirtomaksut” kohdassa edellä ja me ilmoitamme sinulle joka kerta kun sinun tulee siirtyä online-tilaan sisällön käyttämiseksi.

MOBIILISISÄLLÖN LISENSOINTI

Lisensoidaksesi minkä tahansa Sivustoilla saatavilla olevan mobiilisisällön, seuraa näytöllä olevia ohjeita. Sinä teet sitovan tarjouksen lisensoida valittu sisältö näytettyyn hintaan (mikäli käytössä) napsauttamalla ko. linkkiä tai painiketta.

Varmista, että olet valinnut oikean sisällön ennen kuin napsautat ko. linkkiä tai painiketta, sillä Sivustot eivät salli tilauksen muuttamista napsauttamisen jälkeen.
Mikäli Disney hyväksyy tarjouksesi, valitsemasi sisältö on saatavillasi mobiililaitteessasi. Sinulta veloitetaan asianmukaiset lisämaksut mikäli käytössä ja datasiirtomaksut kuten sivustoilla näytetään. Saattaa olla, että sinun täytyy tallentaa sisältö mobiililaitteeseesi sen jälkeen, kun se on sinulle toimitettu. Tallennettu sisältö on käytettävissäsi niin kauan kuin poistat sen tai kunnes vaihdat tai poistat käytöstä mobiililaitteesi. Kun olet poistanut sisällön mobiililaitteestasi, sitä ei korvata.

Sinä myönnät ja hyväksyt, että heti kun sisältö on lisensoitu sinulle kuten kuvattu näissä käyttöehdoissa, me sitoudumme tarjoamaan asiaankuuluvat palvelut sinulle välittömästi. Tämän mukaisesti, sinä suostut siihen, että sinä et ole myöskään oikeutettu mihinkään ”neuvotteluaikaan” lisenssisopimuksen kumoamisessa ellei muuta ole nimenomaisesti ilmaistu paikallisessa pakottavassa lainsäädännössä.

Sisältö ei ole vaihtokelpoista tai palautettavissa olevaa lukuun ottamatta lain mahdollisesti sallimia tapauksia.


5.      TILIT

Sivusto saattaa vaatia sinua luomaan tilin osallistuaksesi joihinkin aktiviteetteihin tai varmistaaksesi lisäedut. Sinä suostut antamaan, ylläpitämään ja päivittämään oikeat, tarkat, nykyiset ja täydelliset tiedot itsestäsi kuten kerrotaan rekisteröintiprosessissamme ( “Rekisteröintitiedot”). Sinä et saa esiintyä toisena henkilönä tai yhteisönä tai esittää henkilöllisyyttäsi tai yhteyttäsi johonkin toiseen henkilöön tai yhteisöön virheellisesti, mukaan lukien toisen henkilön käyttäjänimen, salasanan tai tilitiedon käyttö, samankaltaisuus, ääni, mielikuva tai valokuva, tai antaa vääriä tietoja vanhemmistasi tai huoltajistasi silloin kun rekisteröintiprosessi vaatii tällaisia tietoja. Sinä tunnustat ja hyväksyt, että me voimme ryhtyä toimenpiteisiin antamasi tiedon oikeellisuuden vahvistamiseksi, mukaan lukien pistotarkastukset matkapuhelinnumeroista, jotka olet antanut vanhempasi tai huoltajasi puhelinnumerona. Sinä suostut myös välittömästi ilmoittamaan meille osoitteeseen, joka on osassa 18, kaikista käyttäjänimesi, salasanasi, muun tilitietosi luvattomista käytöistä tai mihin tahansa Sivustoon kohdistuvista turvallisuusrikkeistä, joista saat tietää. Lisäksi hyväksyt sen, että kirjaudut ulos tililtäsi jokaisen istunnon jälkeen.

Me saatamme keskeyttää tai lakkauttaa tilisi ja mahdollisuutesi käyttää Sivustoja tai niiden osia, mikäli esiinnyt toisena henkilönä tai yhteisönä tai muulla tavalla esität väärän henkilöllisyyden, muulla tavalla et noudata näitä käyttöehtoja tai mitä tahansa määrättyjä palveluja koskevia erityisehtoja, tekijänoikeuksien loukkaamisen takia tai mistä tahansa muusta syystä.


6.      DISNEYN PISTEOHJELMA
Saatamme aina silloin tällöin tarjota ohjelmaa, jossa voit ansaita pisteitä Sivustoilla viettämästäsi ajasta, sisällön latauksesta tai aktiviteetteihin osallistumisesta Sivustoilla (”Pisteohjelma”). Nämä pisteet voidaan vaihtaa sisältöön, jota tarjoamme sinulle pisteohjelman kautta.
Silloin kun pisteohjelma on käytössä, sen yksityiskohdat ja se kuinka voit ansaita pisteitä julkaistaan ko. Sivustoilla. Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja tai poistaa pisteohjelman milloin tahansa oman harkintamme mukaan, joko ilmoittamalla siitä sinulle tai ilman ilmoitusta.


7.      JULKISET FOORUMIT JA VIESTINTÄ

“Julkinen foorumi” tarkoittaa aluetta, sivua tai ominaisuutta, joka on tarjolla Sivuston osana ja joka mahdollistaa Sivuston käyttäjille tai sillä vierailijoille materiaalin lähettämisen, jonka yksi tai useammat Sivuston käyttäjät tai vierailijat voivat katsoa, niihin kuuluvat keskustelualue, viestitaulut, pikaviestintä, mobiiliviestintä, sosiaaliset verkostoympäristöt, profiilisivu, keskustelusivu, blogi, sähköpostitoiminto (mukaan lukien sähköiset postikortit ja lähetä ystävälle –sähköpostit).

Sinä tiedostat, että julkiset foorumit ja niiden tarjoamat ominaisuudet ovat tavallisesti julkista, ei yksityistä, viestintää. Pidä mielessäsi, että aina kun annat henkilötietojasi sellaisessa online-ympäristössä kuin julkinen foorumi, tuntemattomat ihmiset voivat kerätä ja käyttää näitä tietoja. Me emme voi taata tällaisten välineiden kautta antamiesi tietojen turvallisuutta tai yksityisyyttä; annat tiedot omalla vastuullasi. Me suosittelemme, että et julkista omia henkilökohtaisia tietojasi (esim. puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta tai kotiosoitetta) tai anna niitä kenellekään julkisen foorumin kautta. Kohdassa 17 annetaan lisätietoja Yksityisyyssuojastamme (esim. henkilökohtaisista tiedoista, jotka annetaan rekisteröidyttäessä julkiseen foorumiin).

Sinä olet ja tulet olemaan yksin vastuussa lähettämästäsi materiaalista tai jollekin Sivustoista omalla käyttäjänimelläsi tai muulla tavalla sinulta tulleilta lähetetyistä/julkaistuista materiaaleista tai tällaisen materiaalin lähettämisen ja julkaisemisen seurauksista.

Sinä tiedostat, että käytät julkisella foorumilla julkaistua materiaalia omalla vastuullasi. Emme ole esimerkiksi vastuussa emmekä kannata käyttäjien millään julkisella foorumilla julkaisemia tai sille lähettämiä mielipiteitä, neuvoja tai suosituksia ja erityisesti me sanoudumme irti kaikesta vastuusta niihin liittyen.
Me varaamme oikeuden seuloa, kieltäytyä julkaisemasta, poistaa tai muokata lähetettyä materiaalia milloin tahansa ja mistä syystä tahansa tai ilman mitään syytä, ilman rajoituksia, täysin oman harkintamme mukaan, ilman ennakkoilmoitusta, mikäli lähettämäsi materiaali ei noudata toimintaohjeita, vaikkakaan emme ole velvollisia tekemään niin tai velvollisia tarkkailemaan mitään julkista foorumia. Jos valitsemme lähetettyjen materiaalien seulonnan, saattaa tällaisen sisällön julkaisemisessa julkisella foorumilla ilmetä viivästymistä tarkastusprosessin vuoksi. Jos meillä on kysymyksiä lähettämistäsi materiaaleista, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, tekijänoikeuteen, saatamme ottaa sinuun yhteyden saadaksemme lisätietoja esimerkiksi vahvistuksen omistusoikeudestasi tekijänoikeuteen tai muusta saamastasi luvasta julkaista materiaali.

Kun osallistut julkiseen foorumiin, et saa koskaan olettaa, että ihmiset ovat niitä henkilöitä, joita he sanovat olevansa, että he tietävät mitä sanovat tietävänsä tai ovat yhteistyössä niiden kanssa, joiden kanssa he sanovat olevansa yhteistyössä. Julkisesta foorumista saadut tiedot eivät ehkä ole luotettavia ja on huono ajatus ryhtyä toimiin, mukaan lukien kaupankäynti tai sijoituspäätösten teko, ainoastaan tai suurelta osin tällaisten vahvistamattomien tietojen perusteella. Me emme voi olla vastuussa millekään julkiselle foorumille lähetetyn materiaalin täsmällisyydestä, emmekä ole vastuussa tällaisiin tietoihin tai sisältöön perustuvasta kaupankäynnistä, sijoituksista tai muista tehdyistä päätöksistä tai toimenpiteistä.
Mahdollisuuteesi päästä julkisille foorumeille ja selailla niitä ja/tai lähettää ja/tai julkaista materiaaleja julkisilla foorumeilla saattaa kohdistua tiettyjä ikärajoituksia ja/tai vastaavia toimenpiteitä tai ehtoja ja edellytyksiä, joita voimme uusia oman harkintamme mukaan milloin tahansa ja mistä syystä tahansa. Kaikki tällaiset ikärajoitukset, toimenpiteet ja ehdot ja edellytykset julkaistaan julkisella foorumillasoveltuvin osin.


8.      TOIMINTAOHJEET

Seuraavat toimintaohjeet koskevat Sivustoja. Käyttämällä Sivustoja suostut siihen, että et levitä mitään materiaalia joka:

  1. (a) on herjaavaa, hyökkäävää, ahdistavaa, uhkaavaa tai hyökkää toisen henkilön yksityisyyssuojaa vastaan; (b) on kiihkoilevaa, vihamielistä tai rodullisesti tai muutoin hyökkäävää; (c) on väkivaltaista, vulgääriä, säädytöntä, pornografista tai muuten seksuaalisesti paljastavaa; tai (d) muulla tavoin vahingoittaa ketä tahansa henkilöä tai yhteisöä;
  2. on laitonta tai rohkaisee laittomaan toimintaan tai puhuu sen puolesta, tai rohkaisee keskusteluun laittomista toiminnoista tarkoituksella tehdä ne, mukaan lukien materiaalin lähettäminen, joka on tai joka edustaa yritystä osallistua lapsipornografiaan, väijyntään, seksuaalirikoksiin, petoksiin, luvattoman kaupan käymiseen säädyttömällä tai varastetulla materiaalilla, huumausainekauppaan ja/tai huumeiden käyttöön, ahdisteluun, varkauksiin tai salaliittoon rikollisen toiminnan tekemiseksi.
  3. rikkoo tai loukkaa kolmannen osapuolen mitä tahansa oikeutta mukaan lukien: (a) tekijänoikeus, patentti, tavaramerkki, kauppasalaisuus tai muut yksinoikeudelliset tai sopimusluonteiset oikeudet; (b) oikeus yksityisyyteen (erityisesti et saa levittää toisen henkilön minkäänlaisia henkilökohtaisia tietoja ilman heidän ilmaisemaansa lupaa) tai julkisuuteen; tai (c) mitä tahansa luottamuksellisuutta koskevia velvollisuuksia;
  4. on kaupallinen, yritystoimintaan liittyvä tai mainostaa tai tarjoutuu myymään mitä tahansa tuotteita tai palveluita (joko voittoa tavoitellen tai tavoittelematta), tai pyytää rahaa muilta (mukaan lukien avustuspyynnöt tai lahjoitukset);
  5. sisältää viruksen tai muun vahingollisen komponentin tai muuten peukaloi, huonontaa tai vahingoittaa mitä tahansa Sivustoista tai mistä tahansa kytketystä verkosta tai muulla tavalla häiritsee kenen tahansa henkilön tai yhteisön sivustojen käyttöä tai niistä nauttimista;
  6. on epäsosiaalinen, häiritsevä tai tuhoisa, mukaan lukien “flaming”, “spamming”, “flooding”, “trolling” ja “griefing” siten, kuin näitä termejä ymmärretään ja käytetään yleisesti Internetissä; tai
  7. ei yleensä liity kyseessä olevaan aiheeseen tai teemaan ko. julkisella foorumilla.
  8. Sinä myönnät ja hyväksyt, että käyttäessäsi Sivustoja, sinä saatat altistua lähetetyille materiaaleille monista eri lähteistä ja että me emme ole vastuussa näiden lähetettyjen materiaalien tarkkuudesta, hyödyllisyydestä, turvallisuudesta tai immateriaalisista tekijänoikeuksista.

    Me emme pysty takaamaan emmekä takaa, että muut käyttäjät noudattavat tai tulevat noudattamaan edellä mainittuja toimintaohjeita tai mitään muita näiden käyttöehtojen ehtoja ja sinä saatat altistua materiaaleille, jotka ovat epätarkkoja, loukkaavia, säädyttömiä tai muulla tavalla epämiellyttäviä. Kuten meidän ja sinun välillä, sinä täten otat omalle vastuullesi kaikki vahinkoriskit tai vahingot, jotka johtuvat tällaisesta noudattamatta jättämisestä.


9.      YHTEISTYÖ; LÄHETETTYJEN MATERIAALIEN POISTAMINEN

Vahingoittamatta mitään näiden käyttöehtojen tai lain tuomista oikeuksistamme, me varaamme itsellemme oikeuden, mutta sanoudumme irti mistä tahansa velvollisuudesta tai vastuusta, (a) kieltäytyä julkaisemasta tai viestittämästä lähetettyä materiaalia tai poistaa mikä tahansa lähetetty materiaali miltä tahansa Sivustolta, jos se loukkaa näitä käyttöehtoja (mukaan lukien toimintaohjeet), ja (b) paljastaa, siinä määrin kuin me voimme tehdä sovellettavan lain perusteella, kuka tahansa käyttäjä kolmansille osapuolille ja/tai paljastaa kolmansille osapuolille mikä tahansa lähetetty materiaali tai henkilötiedot, kun me toimimme hyvässä uskossa ja tällainen tunnistaminen tai paljastaminen joko (i) helpottaa lakien noudattamista, mukaan lukien, esimerkiksi, oikeuden päätöksen tai haasteen noudattaminen, tai (ii), auttaa valvomaan näitä käyttöehtoja (mukaan lukien toimintaohjeet) ja/tai meidän kilpailujamme, arvontojamme, markkinointikampanjoitamme ja peliemme sääntöjä ja/tai suojelevat kenen tahansa henkilön tai omaisuuden turvallisuutta, mukaan lukien Sivustot. Sen lisäksi meillä on kaikki oikeudet poistaa lähetettyjä materiaaleja milloin tahansa mistä tahansa syystä tai ilman syytä.

Jos pidät tietoa, joka on lähetetyssä materiaalissa, näiden käyttöehtojen vastaisena (mukaan lukien toimintaohjeet), voit raportoida materiaalista meille niiden toimintaohjeiden mukaan, jotka löytyvät Sivustoilta. Seurauksena tällaisesta raportista me saatamme (mutta emme ole pakotettuja) ryhtyä toimenpiteisiin, joita me pidämme sopivina täyden harkintavaltamme mukaan.


10.      VASTUUVAPAUTUSLAUSEKE

NÄILLÄ SIVUSTOILLA ESILLÄ OLEVA TIETO, SISÄLTÖ JA MATERIAALIT OVAT ESILLÄ “SELLAISENAAN”, ME EMME ANNA MITÄÄN SUORIA TAI EPÄSUORIA TAKUITA KOSKIEN TÄLLÄISTA TIETOA. ERITYISESTI ME EMME TAKAA, ETTÄ TIETOJEN SISÄLTÄMÄT TOIMINNOT, SIVUSTOJEN SISÄLTÄMÄ SISÄLTÖ JA MATERIAALIT (MUKAAN LUKIEN, ILMAN RAJOITUKSIA, LÄHETETYT MATERIAALIT) OLISIVAT TARKKOJA, TÄYDELLISIÄ TAI VANHENTUMATTOMIA TAI ETTÄ NE TOIMISIVAT KESKEYTYMÄTTÄ TAI VIRHEETTÖMÄSTI, ETTÄ VIKOJA KORJATAAN TAI ETTÄ NÄILLÄ SIVUSTOILLA TAI PALVELIMILLA TAI MISSÄÄN OHJELMISSA, JOTKA TUOTTAVAT TIEDON, SISÄLLÖN TAI MATERIAALIT EI OLE VIRUKSIA TAI MUITA HAITALLISIA OSIA. LISÄKSI SINÄ MAKSAT ITSE KAIKKI KUSTANNUKSET KAIKISTA TARVITTAVISTA HUOLLOISTA TAI KORJAUKSISTA. ME EMME TAKAA TAI TEE MITÄÄN ESITYKSIÄ MISTÄÄN SEURAAVISTA: SIVUSTOILLA TARJOTUT, SAATAVILLA OLEVAT TAI MUUTOIN SIVUSTOIHIN LIITTYVÄT TIEDOT, SISÄLTÖ, MATERIAALIT, TUOTTEIDEN TAI PALVELUJEN KÄYTTÖ TAI KÄYTÖN TULOS LIITTYEN NIIDEN OIKEELLISUUTEEN, PAIKKANSAPITÄVYYTEEN, LUOTETTAVUUTEEN, TURVALLISUUTEEN TAI MUUHUN MUKAAN LUKIEN, ILMAN RAJOITUKSIA, LÄHETETYT MATERIAALIT, TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN SIVUSTOT TAI PALVELUT JOIHIN ON LINKKI SIVUILLAMME TAI JOIDEN SIVUILTA ON LINKKI MEIDÄN SIVUSTOILLEMME. SOVELLETTAVA LAKI EI EHKÄ SALLI EPÄSUORIEN TAKUIDEN JÄTTÄMISTÄ HUOMIOTTA, JOTEN EDELLÄ MAINITTU RAJOITUS EI EHKÄ KOSKE SINUA. HUOMIOI KUITENKIN, ETTÄ TÄMÄ EI VAIKUTA LAKISÄÄTEISIIN OIKEUKSIISI KULUTTAJANA.

Sivustot saattavat sisältää linkkejä (tai sinut voidaan ohjata) muille sivustoille (”Kolmansien osapuolten sivustoille”) kuten artikkeleihin, mainoksiin, valokuviin, tekstiin, piirroksiin, kuviin, malleihin, musiikkiin, ääniin, tietosovelluksiin, ohjelmistoihin tai muihin kolmansilta osapuolilta peräisin oleviin sisältöihin tai asioihin (”Kolmansien osapuolten sisältö”). Me selkeästi sanoudumme irti kaikesta vastuusta koskien tietojen, sisällön ja materiaalien paikkansapitävyyttä, täydellisyyttä, tarkoituksenmukaisuutta tai saatavuutta kolmansien osapuolten sivustoilla tai kolmansien osapuolten sisällössä. Me emme voi varmistaa, että olet tyytyväinen kolmannen osapuolen sivuilta, joille on linkki Sivustollamme tai jonka sivustolla on linkki meidän Sivustollemme, ostamiisi tuotteisiin tai palveluihin tai kolmannen osapuolen tietoon, sisältöön tai materiaaliin, joita Sivustomme sisältää (mukaan lukien, ilman rajoitusta, julkisille keskustelualueille lähetetty materiaali). Me emme ole hyväksyneet mitään kauppatavaroita, emmekä myöskään ole ryhtyneet toimenpiteisiin kolmansien osapuolten sivustoilla olevien tietojen, sisällön tai materiaalin täsmällisyyden, täydellisyyden tai luotettavuuden vahvistamiseksi NIIN MUODOIN ME EMME TEE MITÄÄN ESITYKSIÄ TAI ANNA MITÄÄN TAKUITA KOSKIEN KOLMANNEN OSAPUOLEN SIVUSTOJA TAI MITÄÄN MUITA SIVUSTOJA, JOTKA OVAT LUETTELOISSAMME TAI MITÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖÄ, EIKÄ MEITÄ VOIDA PITÄÄ VASTUUSSA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOJEN TAI KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SISÄLLÖN SAATAVUUDESTA, TARKKUUDESTA, MERKITYKSESTÄ, TEKIJÄNOIKEUKSIEN NOUDATTAMISESTA, LAILLISUUDESTA TAI MATERIAALIN SÄÄDYLLISYYDESTÄ, JA ME EMME TEE MITÄÄN ESITYKSIÄ TAI ANNA TAKUITA KOSKIEN MINKÄÄN TIEDON, SISÄLLÖN TAI MATERIAALIEN TURVALLISUUTTA (MUKAAN LUKIEN, ILMAN RAJOITUKSIA, LUOTTOKORTTITIEDOT JA MUUT HENKILÖKOHTAISET TIEDOT), JOITA KOLMAS OSAPUOLI SAATTAA SINULTA PYYTÄÄ. Täten sinä luovut peruuttamattomasti kaikista vaatimuksista meitä kohtaan koskien tietoja, sisältöä ja materiaaleja meidän Sivustoillamme (mukaan lukien ilman rajoituksia lähetetyt materiaalit), kolmannen osapuolen sivustoilla tai koskien mitä tahansa kolmannen osapuolen sisältöä, sekä kaikkea tietoa, sisältöä ja materiaaleja. joita sinä annat kolmannen osapuolen sivustoille (mukaan lukien ilman rajoituksia luottokorttitiedot ja muut henkilökohtaiset tiedot). Kannustamme sinua voimakkaasti tekemään tarpeellisina tai asianmukaisina pitämäsi selvitykset ennen kuin ryhdyt online- tai offline-liiketoimiin jonkin kolmannen osapuolen kanssa.

Lisäksi minkään sisällön, joka käsittelee terveyttä tai lääketieteellisiä asioita, ei ole tarkoitettu olevan ammattitaitoisten lääketieteellisten neuvojen korvike. Käänny aina lääkärisi puoleen, jos sinulla on kysyttävää koskien terveystilaasi. Jos sinulla on hätätilanne, kutsu välittömästi lääkäri tai ambulanssi. Luottamus mihin tahansa tietoon Sivustoilla on ankarasti omalla vastuullasi.


11.      VASTUU TILISTÄSI (TILEISTÄSI)

Olet itse vastuussa käyttäjänimesi (-nimiesi), salasanasi (-sanojesi) ja tilisi (tiliesi) luottamuksellisuudesta, kuten muistakin tilisi (tiliesi) puitteissa tapahtuvista aktiviteeteista. Sitoudut täten turvaamaan, puolustamaan ja tukemaan meitä ja meidän yrityksiämme (kuten määritetty Yhtiösäännöissä 1985) ja meidän ja meidän konsernimme yrityksiä, lisenssinantajia, lisenssinsaajia, jakelijoita, agentteja, edustajia ja muita valtuutettuja käyttäjiä ja vastaavasti kaikkien edellä mainittujen yksiköiden jälleenmyyjiä, jakelijoita, palveluntuottajia ja toimittajia ja vastaavasti kaikkien edellä mainittujen yksiköiden toimihenkilöitä, johtajia, omistajia, työntekijöitä, agentteja, edustajia ja valtuutettuja(kollektiivisesti ”Vahingonkärsineet osapuolet”) joltakin tai kaikilta menetyksiltä, vahingoilta, vastuilta, vaateilta, rangaistuksilta, sakoilta, kuluilta ja kustannuksilta (mukaan lukien sovintokulut ja asianajo- ja muut palkkiot, jotka ovat aiheutuneet asian tutkimuksista tai puolustuksesta), jotka ovat tulleet vahingonkärsineiden osapuolten osalle johtuen siitä, että sinä olet rikkonut näitä käyttöehtoja tai kanteista, jotka kohdistuvat sinun Sivustojen käyttöösi ja/tai sinun tiliisi (tileihisi). Sinun tulee kaikin mahdollisin voimin toimia yhteistyössä meidän kanssamme minkä tahansa väitteen puolustukseksi. Me pidätämme itsellämme oikeuden, omalla kustannuksellamme, ottaa yksin hoitaaksemme puolustuksen ja valvonnan asiassa, joka muutoin olisi sinun korvattava.


12.      MEIDÄN VASTUUMME

ME EMME RAJOITA MILLÄÄN TAVALLA VASTUUTAMME KUOLEMANTAPAUKSISTA TAI HENKILÖVAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT MEIDÄN HUOLIMATTOMUUDESTAMME TAI PETOKSESTAMME TAI SALAAMISESTAMME TAI MITÄÄN MUUTA VASTUUTA JOTA SOVELLETTAVAT LAIT EIVÄT POISTA TAI RAJOITA.

SOVELLETTAVAN LAIN MUKAISESTI, MEIDÄN KONSERNIMME YRITYKSET, MEIDÄN JA MEIDÄN KONSERNIMME YRITYSTEN LISENSSINANTAJAT TAI LISENSSINHALTIJAT JA VASTAAVASTI HEIDÄN JÄLLEENMYYJÄNSÄ, JAKELIJANSA, PALVELUTARJOAJANSA TAI TOIMITTAJANSA EIVÄT HYVÄKSY VASTUUTA MISTÄÄN MENETYKSESTÄ, VAHINGOSTA, KUSTANNUKSISTA JA KULUISTA, JOTKA OVAT AIHEUTUNEET MINKÄ TAHANSA OHJELMISTON, SOVELLUKSEN, LAITTEEN TAI MINKÄ TAHANSA MUUN MATERIAALIN, JOKA ON TOIMITETTU SINULLE SIVUSTOJEN KÄYTÖN YHTEYDESSÄ, KÄYTÖSTÄ SINUN TOIMESTASI, TAI MISTÄÄN MENETYKSESTÄ, JOKA EI OLE SUORA JA KOHTUULLISESTI ENNUSTETTAVISSA OLEVA SEURAUS (A) SIVUSTOJEN TAI SISÄLLÖN KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ NIITÄ, TAI (B) KENEN TAHANSA SIVUSTOJEN KÄYTTÄJÄN TAI KENEN TAHANSA HENKILÖN TAI YHTEISÖN TOIMINNASTA TAI TOIMENPITEISTÄ JOKO ONLINE TAI OFFLINE, VAIKKA MEILLE OLISI ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA.
JOS KÄYTÄT SIVUSTOJA MOBIILIPALVELUILLA, ME EMME OLE MILLÄÄN LAILLA VASTUUSSA SIVUSTOJEN TAI MOBIILIPALVELUJEN KATKEAMISESTA MUKAAN LUKIEN SIITÄ, ETTÄ MOBIILILAITE EI OLE YHTEENSOPIVA TILAAMASI SISÄLLÖN KANSSA, MOBIILILAITTEESI YHTEYSVIOISTA TAI SIITÄ JOS OLET ANTANUT VÄÄRÄN LAITENUMERON.
ME SAATAMME MUUTTAA SIVUSTOJA TAI POISTAA SISÄLTÖÄ TAI OMINAISUUKSIA TAI MITÄ TAHANSA SIVUSTOILLA TARJOTTUJA PALVELUITA MILLÄ TAVALLA TAHANSA, MILLOIN TAHANSA JA MISTÄ SYYSTÄ TAHANSA TAI ILMAN SYYTÄ.

RAJOITUKSET, POISSULKEMISET JA VASTUUNVAPAUSLAUSEKKEET TÄSSÄ OSASSA TAI MUUALLA NÄISSÄ KÄYTTÖEHDOISSA OVAT VOIMASSA SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMASSA ENIMMÄISLAAJUUDESSA.


13.      KOHTUULLISEN KONTROLLIMME ULKOPUOLELLA OLEVAT TAPAHTUMAT

Me emme ole vastuullisia tai emme ole vastuussa mistään viiveestä tai epäonnistumisesta toteuttaa velvollisuuksiamme näiden käyttöehtojen mukaisesti, mikäli viive tai epäonnistuminen johtuu syystä, joka on kohtuullisen kontrollimme ulkopuolella, mukaan lukien, ilman rajoituksia kolmansien osapuolten kuten verkkopalvelujen tarjoajien toimenpiteet. Tämä ehto ei vaikuta laillisiin oikeuksiisi kuluttajana.


14.      LAKI JA OIKEUDENKÄYTTÖ

Tätä sopimusta säätelevät ja sitä tulkitsevat Englannin ja Walesin lait ja Lontoon tuomioistuimet. Englannilla on ei-yksinomainen toimivalta mitä tulee näihin käyttöohjeisiin liittyviin toimenpiteisiin tai vaatimuksiin ja täten sinä suostut ja alistut näiden tuomioistuinten oikeudenkäyttöön; edellyttäen että mikään tässä ei estä pakollisen ja sovellettavan lain soveltamista ja toimeenpanoa. Me emme esitä, että tiedot, sisältö ja materiaalit Sivustoilla (mukaan lukien lähetetyt materiaalit) olisivat sopivia tai käytettävissä missä tahansa erityissijainnissa. Jos sinä haluat pääsyn Sivustolle, teet sen omasta aloitteestasi ja olet vastuussa kaikkien sovellettavien lakien, mukaan lukien paikallisten lakien, noudattamisesta.


15.      NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN LISÄYKSET

Me pidätämme itsellämme oikeuden, oman harkintamme mukaan, muuttaa, muunnella, lisätä, tai poistaa osia näistä käyttöehdoista milloin tahansa sekä tilapäisesti että pysyvästi. Siinä tapauksessa, että teemme niin, ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista, muunnoksista, lisäyksistä tai poistoista lähettämällä sinulle sähköpostiviestin viimeisimpään meille antamaasi sähköpostiosoitteeseen, ja/tai julkaisemalla Sivustolla näkyvästi ilmoituksen tällaisesta Sivustojen muutoksesta, muunnoksesta, lisäyksestä tai poistosta. Kaikki tällaiset muutokset, muunnokset, lisäykset tai poistot astuvat voimaan aikaisimpana seuraavista ajankohdista seitsemän (7) kalenteripäivää siitä, kun sähköposti-ilmoitus lähetettiin sinulle tai seitsemän (7) päivän päästä siitä, kun julkaisimme ilmoituksen näiden käyttöehtojen alaisilla Sivustoilla. Jos et hyväksy jotain pysyvää muutosta, voit peruuttaa tilisi.

Huomaathan, että olet aina itse vastuussa siitä, että annat meille päivitettyjä henkilökohtaisia tietoja ja nykyisen sähköpostiosoitteesi. Siinä tapauksessa, että viimeksi meille antamasi sähköpostiosoite on epäkelpo tai että se ei pysty välittämään sinulle yllämainittua ilmoitusta, pelkästään sitä, että olemme lähettäneet sähköpostiviestin, joka sisältää ilmoituksen, pidetään joka tapauksessa voimassa olevana ilmoituksena ilmoituksessa kuvatuista muutoksista, muunnoksista, lisäyksistä tai poistoista.


16.      SOPIMUKSEN PÄÄTTYMINEN

Nämä käyttöehdot ovat voimassa siihen asti, kunnes joko sinä tai me lakkautamme ne. Voit lakkauttaa nämä ehdot milloin tahansa lopettamalla Sivustojen käytön ja hävittämällä kaikki Sivustoilta saamasi materiaalit ja siihen liittyvän dokumentaation ja kaikki kopiot ja asennukset, oli ne sitten tehty näiden käyttöehtojen alaisena tai muuten.
Me voimme välittömästi lakkauttaa nämä käyttöehdot sinun suhteesi (mukaan lukien pääsy Sivustoille tai jollekin tai kaikille Disney Group’in sivustoille) oman harkintamme mukaan ilman rajoituksia, jos rikot tai olet jättänyt noudattamatta jotakin näiden Käyttöehtojen sääntöä tai ehtoa. Lakkauttamisen tapahduttua sinun on lopetettava Sivustojen käyttö ja hävitettävä kaikki Sivustoilta saamasi materiaali sekä sen kopiot, oli ne sitten tehty näiden käyttöehtojen alaisena tai muuten.

Me olemme ottaneet käytäntöön ja toimeenpanneet menettelytavan, joka huolehtii tarkoituksenmukaisesti niiden käyttäjien tilien irtisanomisesta, jotka ovat toistuvasti loukanneet omistusoikeuksia. Mikä tahansa vilpillinen, hyökkäävä tai muulla tavalla laiton toiminta saattaa olla perusteena tilisi sulkemiselle oman harkintavaltamme mukaan ja sinusta voidaan tehdä ilmoitus asianomaiselle lainvalvontaviranomaiselle.

Näiden käyttöehtojen ehdot, joiden luonteeltaan pitäisi jäädä voimaan käyttöehtojen irtisanomisen jälkeen, eivät jää voimaan tällaisessa irtisanomisessa.


17.      YKSITYISYYSSUOJA

Sivusto voi pyytää materiaalia ominaisuuksiensa tai aktiviteettiensa kautta, esim. kilpailut tai julkiset foorumit. Jos me pyydämme ja sinä annat henkilökohtaisia tietoja osana mitä tahansa lähetettävää materiaalia (lukuun ottamatta julkisia foorumeita, joissa voit valita henkilökohtaisten tietojesi salaamisen yleisöltä kuten kuvattu edellä kohdassa 7) koskee yksityisyyssuojamme tavallisesti näitä siten kuin määritellään sivustoilla tietojen keräyskohdassa.
Tutustu yksityisyyssuojaamme saadaksesi lisää tietoa tavasta, jolla me keräämme ja säilytämme kaikkia henkilökohtaisia tietoja, jotka annat meille käyttäessäsi Sivustoja.

18.      YLEISTÄ

Jos jokin säännös näissä käyttöehdoissa on laiton, pätemätön tai sitä ei jostakin syystä voi panna täytäntöön, silloin se säännös poistetaan näistä käyttöehdoista, eikä poisto vaikuta muiden ehtojen voimassaoloon tai pakottavuuteen. Jos sinä rikot näitä käyttöehtoja ja me emme ryhdy mihinkään toimiin sinua vastaan, meidän ei voida katsoa olevan luopuneen oikeuksistamme rikkomuksesi suhteen ja me olemme myös vielä oikeutettuja käyttämään oikeuksiamme missä tahansa muussa tilanteessa, jossa rikot näitä käyttöehtoja.
Mikäli mitään muuta ei ole ilmaistu, näiden käyttöehtojen ei ole tarkoitettu hyödyntävän tai olevan pakottavia kenellekään, joka ei ole osapuoli sovellettavien lakien mukaisesti tai muulla tavalla, poikkeuksena konsernimme yritykset, jotka saattavat vaatia minkä tahansa käyttöehtojen ehdon noudattamista samalla tavalla kuin osapuolet.

Nämä käyttöehdot ovat luettavissa milloin tahansa osoitteessa https://disneytermsofuse.com/finnish-finland/.

Jos sinulla on kysyttävää voit kirjoittaa meille osoitteeseen:
Legal Department
Disney Interactive Media Group
3 Queen Caroline Street
London W6 9PE
United Kingdom